Sari la conținut

Reclamatie admin [KENZ0RR]


Postări Recomandate

Numele dvs: SIlenT

Numele adminului reclamat: Kenzorr

Data si ora: 10.03.2024 ora 18:01

Motiv reclamatie:Adminul a schimbat mapa cu o mapa care a mai fost de2 ori iar eu eram spec.Din punctul meu de vedere trebuia sa ma bage tot spect daca acolo m-a gasit nu sa faca fraguri pe mine.Cred ca era de bun simt ca intre colegi sa ne facilitam chestia asta.Daca unu din noi este spec atunci cand schimbam o mapa de capu nostru chiar daca acea mapa abia a fost schimbata cu 5 minute inainte eu zic ca aven si responsabilitatea sa bagam playerii care nu sunt activi tot spec.Mai ales pe un coleg de breasla!! 

Multumesc!

Dovada (Print la consola sau demo) :https://imgur.com/a/cjgFyLE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am schimbat mapa pentru ca jucau 3 playeri, adica 2 vs 1, cu tine spec, daca ai puso de 5 minute si ai vazut ca joaca 3 playeri, era de resoponsabilitatea ta sa schimb mapa cu una care aduce playeri, spre exemplu fy_snow, mapa nu fusese de 2 ori, ci o data, iti las print mai jos.

Nu te-am pus spec pentru ca stiu cum reactionezi , si daca te puneam spec ,tot faceai reclamatie ca am folosit comenzi pe un admin, la fel cum s-a intamplat acum 3-4 seri cand l-am pus spec pe "nr4" si au inceput vreo 2 de pe server sa ma ameninte cu remove ca am folosit comenzi pe un admin. 

Cum spui tu "Un coleg de breasla" nu fuge pe forum sa faca reclamatie, nu mi se pare o chestie atat de gravă încât sa ajungi pe forum la reclamatii, puteam pur si simplu sa discutam ca 2 oameni , nu suntem copii de 15 ani ,ce naiba ?! În fine, iti doresc succes.

Seara faina .

Link : https://files.fm/u/xqjakhmyxs a doua care spui tu , era fy_snowy_buildings.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De acord cu kenzor, esti aici sa faci sa fie lume pe server, parerea mea. Este lume merge srv, nu este degeaba se mai platesc toate cele la srv. In loc sa creasca fiind playeri mai rau scade 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Legat de mine cu pusul la spectator,ma bucur ca mai pus,iar cu comenzi asupra altui admin e vorba de ,kick ,gag ungag,etc.

Haideți sa încercăm sa nu mai ne facem reclamații admin unui alt admin,e urata chestia..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fiți mai atenți data viitoare și colaborați mai mult între voi. T/C

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate