Sari la conținut

[Istorie] Un american a urmărit apelurile telefonice ale soției sale și a câștigat 1,7 milioane de dolari datorită unor tranzacții privilegiate


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

a77b6fe937-un-american-a-urmarit-apeluri
S U R S Ă

 

Un bărbat din Houston, Texas, este acuzat de insider trading pentru că ar fi tras cu urechea la convorbirile de serviciu ale soției sale de la BP, unde aceasta lucra la tranzacții de fuziune. El a auzit detalii despre achiziționarea de către BP a TravelCenters of America, o tranzacție în valoare de aproximativ 1,3 miliarde de dolari.

După ce a aflat despre achiziție, a cumpărat și vândut 46.450 de acțiuni ale companiei, obținând un profit de 1,76 milioane de dolari. Această tranzacție suspectă a atras atenția Securities and Exchange Commission. Bărbatul și-a recunoscut vina în fața soției sale, care a raportat incidentul angajatorului său.
În ciuda faptului că nu existau dovezi care să o lege de tranzacție, aceasta și-a pierdut locul de muncă și a intentat divorț. Bărbatul a susținut că a efectuat tranzacția pentru a-și ajuta soția să își reducă volumul de muncă și să petreacă mai mult timp împreună. El riscă acum o posibilă pedeapsă cu închisoarea și o amendă consistentă.

 

  • Like 4
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate