Sari la conținut

[Crypto] MicroStrategy își mărește participațiile în Bitcoin cu o achiziție suplimentară de $155 de milioane de dolari


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

DALL%C2%B7E-2024-02-26-18.40.15-Design-a

S U R S A

 

MicroStrategy, liderul investitorilor corporativi în Bitcoin, și-a mărit participațiile prin achiziționarea a încă 3.000 de BTC pentru 155 de milioane de dolari.

Această tranzacție, efectuată între 15 februarie și 25 februarie, a fost dezvăluită într-un dosar recent al SEC. Bitcoinii au fost achiziționați la un cost mediu de 51.813 dolari per BTC, reflectând încrederea continuă a companiei în valoarea monedei digitale.

După această achiziție, inventarul total de Bitcoin al MicroStrategy a ajuns la 193.000 de monede, cumpărate la un cost agregat de 6,09 miliarde de dolari. Acest lucru rezultă într-un preț mediu de 31.544 de dolari per Bitcoin, așa cum a anunțat Michael Saylor, Președintele Executiv al companiei, pe platformele de social media.

Conform ultimelor date de pe piață, bitcoin se tranzacționează la peste $53,000 de dolari, poziționând investiția MicroStrategy la un profit nerealizat de aproximativ 3,8 miliarde de dolari. Acest câștig semnificativ subliniază potențialele randamente ale investițiilor în monede digitale, în ciuda volatilității lor cunoscute.

În plus față de realizările sale în criptomonede, acțiunile MicroStrategy (MSTR) au văzut de asemenea un impact pozitiv, cu o creștere de 1,1% în tranzacțiile pre-piață, ajungând la 695 de dolari. Acest avans reflectă încrederea investitorilor în strategia de investiții a companiei și potențialul său de creștere pe viitor.

Acumularea agresivă de Bitcoin de către MicroStrategy evidențiază acceptarea tot mai mare a criptomonedelor printre investitorii instituționali. Pe măsură ce peisajul valutelor digitale continuă să evolueze, portofoliul considerabil de Bitcoin al MicroStrategy o plasează în fruntea investițiilor corporative în sector, semnalând o credință puternică în propunerea de valoare pe termen lung a Bitcoin.

 

  • Like 4
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate