zzz_1 Posted February 25 Share Posted February 25 Nick:zzz Nume:Ionut Daniel Varsta:17 Primele 7 cifre din CNP:5070104 Localitate:Tg-Jiu Ocupatie:Scoala SteamID:nu am Experienta ca Admin: 6luni Cuvantul cheie din regulament: predator16romania Sa folositi teamspeak : nu (sunt activ pe server 4-8 ore zilnic, nu am treaba cu admini doar ca nu sunt obisnuit sa vorbesc la microfon) Link gametracker cu nick-ul vostru:https://www.gametracker.com/player/zzz/193.84.64.163:27015/ De unde ai auzit de noi?: cautam server fy_Snow Poti ajuta servarul cu o donatie?:Da Imi doresc helper din faptul ca sunt foarte multi care se urca pe harta sau care injura excesiv de mult fara sa ia gag sau care intra cu hack. In general intru seara si noaptea si observ ca se incalca toate regulile serverului. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilenT2 Posted February 25 Share Posted February 25 PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin.baiatfin Posted February 25 Share Posted February 25 Ai putine ore Link to comment Share on other sites More sharing options...
HuGo Posted February 25 Share Posted February 25 Caracterul tau lasa de dorit! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts