Sari la conținut

[Stiri gaming] ROG Ally: consola portabilă care redefinește experiența de gaming portabil


mãdãlinZX

Postări Recomandate

ROG prezintă un produs revoluționar pentru pasionații de jocuri: ROG Ally, o consolă de gaming portabilă care poate rula fără efort cele mai noi jocuri AAA la rezoluție Full HD în condiții de silențiozitate totală. ROG Ally este un dispozitiv cu o performanță remarcabilă, fiind echipat cu noul procesor AMD Ryzen Z1 Extreme, un APU conceput special pentru jocurile ce rulează pe sistemul de operare Windows 11, versiunea preinstalată din fabrică pe ROG Ally.

Dacă ești un gamer exigent care își dorește să se distreze în orice locație, atunci nu poți să ignori noua consolă portabilă ROG Ally, caracterizată de un nivel de performanță și versatilitate fără precedent oferite într-un format extrem de compact.

Jocurile preferate la rezoluție Full HD, fără a compromite detaliile

Noul ROG Ally iese în evidență prin platforma software folosită pentru că inginerii ASUS au ales bine-cunoscutul sistem de operare Windows 11. Motivul este unul simplu: pentru ca tu să te poți juca orice joc compatibil Windows când călătorești și să te bucuri de o performanță impresionantă și grafică excelentă, indiferent de genul de joc abordat. Procesorul AMD Ryzen din seria Z1 Extreme și placa video bazată pe RDNA 3 compun duo-ul care îți permite să rulezi orice joc la rezoluție 1920 x 1080 pixeli, cu un nivel de detalii surprinzător pentru un dispozitiv portabil.

 

S U R S A

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate