Sari la conținut

[Stiri Gaming] Peste 150.000 de oameni, la Iași, în cele 11 zile ale Mondialului de Esports » Câștigătorii celor 7 competiții


mãdãlinZX

Postări Recomandate

În perioada 24 august - 3 septembrie a avut loc, la Iași, Digital Throne-Campionatul Mondial de Esports. Iar competiția găzduită de grădina Palas, în spatele Palatului Culturii, a înregistrat în total o asistență de 150.000 de oameni, conform organizatorilor. 

Timp de 11 zile, la Iași a avut loc cel mai important eveniment de eSports din lume, fiind prezenți peste 600 de jucători din 111 țări. 

Aceștia s-au înfruntat în 7 competiții, iar în weekendul 1-3 septembrie s-au stabilit câștigătorii. Premiile totale au fost pe măsură: 500.000 de dolari.

Meciurile reprezentativelor României și finalele competițiilor au fost urmărite în fiecare zi de peste 7000 de oameni prezenți în zona Palas din spatele Palatului Culturii din Iași.

După doar 5 zile de eveniment, meciurile Campionatului Mondial de Esports generaseră peste 8 milioane de vizualizări pe platformele YouTube și Twitch
Comunicatul organizatorilor

 

S U R S A

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate