Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Februarie 17 Administrator Postat Februarie 17 Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @focus! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Bună @focus! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! Members - focus: Buna! Apreciez si eu ca m-ai invitat la interviu! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Members - focus: Numele meu este Marina, am 21 de ani si locuiesc in București! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce îți place să faci în timpul liber? Members - focus: Pai, sa ies afara, iar când nu ies, îmi ocup timpul pe PC! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care este cel mai bun mod de a începe ziua? Members - focus: Sa mi beau cafeaua cu muzica la maxim Reporter - Alexandru06 @ LCS: În ce oraș ți-ar plăcea cel mai mult să trăiești? Members - focus: Sincer? În Brașov. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Enumeră-mi te rog câteva dintre calitățile și defectele tale. Members - focus: Calitati: învăț repede, pot fii de încredere, spun adevărul pe fata! Defecte: ma enervez repede, ma oftic imediat doar din simplul fapt ca-mi displac anumite lucruri sau când nu mi se da dreptate când am sau nu. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă? Members - focus: Facultatea de fiziokinetoterapie. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce gen de muzică asculți? Dacă ai o melodie preferată, spune-ne și nouă, care este aceasta? Members - focus: Absolut de toate, ca și melodie preferata este de la "Killa Fonic - Venus". Reporter - Alexandru06 @ LCS: Dacă ai putea face o singură regulă pe care toată lumea trebuie să o respecte, ce regulă ai face? Members - focus: Sa se spună adevărul pe fata!!! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Dacă un duh ți-ar împlini trei dorințe, care ar fi acestea? Members - focus: Niciuna, pentru ca știu ca am de toate! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Aranjează următoarele în ordinea importanței lor în viață ta: fericirea, banii, dragostea, sănătatea, faima. Members - focus: Sănătatea, fericirea, dragostea, faima, bani. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Dacă ai avea șansă de a începe o viață nouă, ai face-o?Și dacă da,unde ai vrea să îți faci viața? Members - focus: Nu, este perfecta asa cum e. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce te îngrijorează cel mai mult cu privire la viitor? Members - focus: Absolut nimic, pentru ca mai întâi sper la prezent! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Îți mulțumesc pentru răspunsurile date, acum vom trece la o serie de întrebări despre lumea "virtuala", ești pregătită? Members - focus: Sigur! LUME VIRTUALA - @focus Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce te-a făcut să-ți alegi acest nume? Members - focus: Absolut nimic, pur și simplu m-am inspirat de la "concentrare" pentru ca na, joc CSși cam trebuie concentrare maxima. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cu ce membru/membri de pe comunitatea LEAGUECS ți-ai dorii să te vezi și în realitate? Members - focus: Sincera sa fiu, nici eu nu știu, dar când se iveste ocazia de ieșire, ies cu mare drag cu oricine. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum ai aflat de comunitatea LEAGUECS? Members - focus: De la Asasin, am venit cu el odată cu serverele de MIX! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Poți enumeră 5 membrii din STAFF ce îți sunt prieteni? Și să ne spui, de ce i-ai ales pe aceștia? Members - focus: @ady beleaua, Txy, Asasin, Zuza, @unguru, mai multi. I-am ales pentru ca ma inteleg bine cu ei. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care a fost prima ta impresie despre această comunitate, Staff și ce ne poți spune despre cum evoluează lucrurile? Members - focus: Una foarte bună, n-am avut nici o ceartă pană acuma, sper să nu se ivească vreuna, deocamdată este totul ok! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ai oameni în comunitate pe care îi poți numi prieteni? Members - focus: Da, sunt cativa. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum crezi că va arăta LeagueCS în următorii 3 ani? Members - focus: La fel de plina ca și acuma sau se vor unii toate comunitățile aici, acuma nu știu. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ai vreun server favorit din comunitate? Members - focus: Serverele noastre de mix de pe ANORMALII, și serverul de la AKA. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce mesaj ai pentru membrii comunității LeagueCS? Members - focus: Abia aștept sa ne cunoaștem mai bine. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Multumesc ca ai dorit sa participi la acest interviu! O zi frumoasa iti doresc! Members - focus: Iti multumesc si eu, asemenea! Acesta a fost interviul sustinut de catre @Alexandru06 @ LCS & @focus! Multumim pentru timpul acordat. O nota de la 1 la 10. 2 1 1 1
LCS PREMIUM unguru Postat Februarie 17 LCS PREMIUM Postat Februarie 17 Foarte frumos inverviu, brava 1
Postări Recomandate