LCS PREMIUM Alex06 @ LCS Postat Februarie 17, 2024 LCS PREMIUM Postat Februarie 17, 2024 Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @focus! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Bună @focus! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! Members - focus: Buna! Apreciez si eu ca m-ai invitat la interviu! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? Members - focus: Numele meu este Marina, am 21 de ani si locuiesc in București! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce îți place să faci în timpul liber? Members - focus: Pai, sa ies afara, iar când nu ies, îmi ocup timpul pe PC! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care este cel mai bun mod de a începe ziua? Members - focus: Sa mi beau cafeaua cu muzica la maxim Reporter - Alexandru06 @ LCS: În ce oraș ți-ar plăcea cel mai mult să trăiești? Members - focus: Sincer? În Brașov. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Enumeră-mi te rog câteva dintre calitățile și defectele tale. Members - focus: Calitati: învăț repede, pot fii de încredere, spun adevărul pe fata! Defecte: ma enervez repede, ma oftic imediat doar din simplul fapt ca-mi displac anumite lucruri sau când nu mi se da dreptate când am sau nu. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă? Members - focus: Facultatea de fiziokinetoterapie. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce gen de muzică asculți? Dacă ai o melodie preferată, spune-ne și nouă, care este aceasta? Members - focus: Absolut de toate, ca și melodie preferata este de la "Killa Fonic - Venus". Reporter - Alexandru06 @ LCS: Dacă ai putea face o singură regulă pe care toată lumea trebuie să o respecte, ce regulă ai face? Members - focus: Sa se spună adevărul pe fata!!! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Dacă un duh ți-ar împlini trei dorințe, care ar fi acestea? Members - focus: Niciuna, pentru ca știu ca am de toate! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Aranjează următoarele în ordinea importanței lor în viață ta: fericirea, banii, dragostea, sănătatea, faima. Members - focus: Sănătatea, fericirea, dragostea, faima, bani. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Dacă ai avea șansă de a începe o viață nouă, ai face-o?Și dacă da,unde ai vrea să îți faci viața? Members - focus: Nu, este perfecta asa cum e. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce te îngrijorează cel mai mult cu privire la viitor? Members - focus: Absolut nimic, pentru ca mai întâi sper la prezent! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Îți mulțumesc pentru răspunsurile date, acum vom trece la o serie de întrebări despre lumea "virtuala", ești pregătită? Members - focus: Sigur! LUME VIRTUALA - @focus Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce te-a făcut să-ți alegi acest nume? Members - focus: Absolut nimic, pur și simplu m-am inspirat de la "concentrare" pentru ca na, joc CSși cam trebuie concentrare maxima. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cu ce membru/membri de pe comunitatea LEAGUECS ți-ai dorii să te vezi și în realitate? Members - focus: Sincera sa fiu, nici eu nu știu, dar când se iveste ocazia de ieșire, ies cu mare drag cu oricine. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum ai aflat de comunitatea LEAGUECS? Members - focus: De la Asasin, am venit cu el odată cu serverele de MIX! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Poți enumeră 5 membrii din STAFF ce îți sunt prieteni? Și să ne spui, de ce i-ai ales pe aceștia? Members - focus: @ady beleaua, Txy, Asasin, Zuza, @unguru, mai multi. I-am ales pentru ca ma inteleg bine cu ei. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care a fost prima ta impresie despre această comunitate, Staff și ce ne poți spune despre cum evoluează lucrurile? Members - focus: Una foarte bună, n-am avut nici o ceartă pană acuma, sper să nu se ivească vreuna, deocamdată este totul ok! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ai oameni în comunitate pe care îi poți numi prieteni? Members - focus: Da, sunt cativa. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum crezi că va arăta LeagueCS în următorii 3 ani? Members - focus: La fel de plina ca și acuma sau se vor unii toate comunitățile aici, acuma nu știu. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ai vreun server favorit din comunitate? Members - focus: Serverele noastre de mix de pe ANORMALII, și serverul de la AKA. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce mesaj ai pentru membrii comunității LeagueCS? Members - focus: Abia aștept sa ne cunoaștem mai bine. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Multumesc ca ai dorit sa participi la acest interviu! O zi frumoasa iti doresc! Members - focus: Iti multumesc si eu, asemenea! Acesta a fost interviul sustinut de catre @Alexandru06 @ LCS & @focus! Multumim pentru timpul acordat. O nota de la 1 la 10.
LCS PREMIUM unguru Postat Februarie 17, 2024 LCS PREMIUM Postat Februarie 17, 2024 Foarte frumos inverviu, brava
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.