Sari la conținut

Holograf - Cele mai frumoase @ Centrul Multifunctional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin"


Vice

Postări Recomandate

afis-holograf-turneu-cele-mai-frumoase-2024.jpg

Data: marți, 13 februarie 2024
Ora de începere: 19:30
Ora de acces / deschidere porți: 19:00:00
Tip locație: Centre culturale & Institute
Loc: Centrul Multifunctional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin", Constanta
Acces: Bilete in avans
Organizat de: Sublime

Holograf va susține un concert la Centrul "Jean Constantin" din Constanța pe 13 februarie 2024. Evenimentul face parte din turneul național "Cele mai frumoase". Publicul este invitat să se lase cuprins de farmecul melodiilor nemuritoare și de o memorabilă atmosferă live.

Bilete concert Holograf la Constanța

VIP- 205,95 lei

Categoria A - 179,95 lei

Categoria B - 135,95 lei

Under 23 (earlybird) - 55,95 lei (Disponibile exclusiv pentru tinerii sub 23 ani. Sunteți rugați să prezentați cartea de identitate la acces. Biletele nu sunt valabile dacă nu îndepliniți acest criteriu.)

Info acces:

Toți participanții la spectacol cu vârsta peste 7 ani trebuie să dețină un bilet de acces. Copiii cu vârsta sub 7 ani care beneficiază de gratuitate nu trebuie să ocupe un loc (scaun) în sală.

După începerea concertului, locurile afișate pe bilet nu mai pot fi garantate. Sunteți rugați să veniți din timp la eveniment pentru a nu îi deranja pe ceilalți spectatori.

Din motive independente de voința organizatorilor, anumite detalii legate de eveniment pot suferi modificări (ora, locație). Aceștia vor anunța eventualele schimbări și vă mulțumesc pentru înțelegere.

După 40 de ani de succes continuu, Holograf este una dintre cele mai longevive și mai valoroase trupe românești. Formația a reușit să țină mereu pasul cu schimbarea, dar în același timp să își păstreze intact ADN-ul rock ce o definește. Holograf mizează pe conținut de valoare și surse de inspirație autentice, care au câștigat inimile fanilor de-a lungul timpului.

 

Editat de ViceCSR
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate