Sari la conținut

[PREDATOR] Reclamatie admin [KeNzORr]


Postări Recomandate

Numele dvs:  Abdenather

Numele adminului reclamat:  [KeNzORr]

Data si ora: 15:40  11.02.2024

Motiv reclamatie:  face numai ce vrea

Dovada (Print la consola sau demo) : Din pacate nu am toate pozele din cauza ca s-a schimbat harta si nu imi apar in consola, dar daca iti mai apar tie din ce nu am pus eu te rog sa le pui si tu

https://imgur.com/a/vQJiitz ( sunt 20 de poze )

am intrat pe server linistit sa ma joc.

am ajuns in punctul in care sa ma fac predator, a venit  eXperT si mi-a pus laser in mine (freezetime) si am fost omorat.

in acel moment m-am ofticat foarte tare si am inceput sa fiu plin de nervi, si l-am injurat pe Expert pentru ce facuse.

i-am zis lui  @[KeNzORr] ce a facut si nu l-a interesat.

expert spune ca nu stia ca nu e voie, doar ca nu e prima oara cand pune lasere in predator . @TcaA poate sa confirme ca acu ceva timp tot la fel s-a mai intamplat cand era si el pe server.

eu incerc sa ii spun lui kenzor ce se intampla pe server ca el nu este atent si ma ia cu din alea " pai daca nu am vazut eu " pai ma baiatule, tu crezi ca eu iti zic de prost ce face unu ?

dupa ma mai iei si la misto ca "ce vina am eu ma ca nu faci tu fraguri ? "................................................ esti inconstient de ceea ce faci baiatule.

nu e prima oara cand iti zic de ce fac altii si nu te interesaza. o data ce esti admin, esti responsabil de tot ce se intampla pe server.

dupa ceva timp, expert s-a facut predator.

ce mi se parea mie foarte corect era sa ii dai slay pentru ce facuse. Expert minte ca nu stie de asa ceva.... si tu il crezi. ca pe tine nu te intereseaza ce se intampla pe server.

Nu am nimic cu tine, iti repet, doar ca reclamatia asta nu este despre ce am facut eu, ci despre ceea ce nu faci tu ca admin.

PS: repet, nu am nimic cu tine dar actioneaza corect cand trebuie, nu sa ma iei pe mine la misto cand iti zic ce fac altii!

noi, playerii, daca va zicem ceva nu va zicem de prosti. 

  • UP 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sincer nici nu am deschis linku cu poze pentru ca nu ma intereseaza, am citit ce ai scris , expert a fost avertizat si amenintat din partea mea cu ban 2h daca mai face asta o data, din moment ce eu nu am vazut , cum pot sa ii fac ceva? Eu eram ocupat cu ss, si explicatii acelui codat de ce sa imi trimita pozele, chestia e ca tu oricum nu te multumeai cu un slay, tu ai vrea ca toti care gresesc in fata ta sa ia ban, in fine, nici nu stiu de ce am ales sa raspund la aceasta reclamatie, din moment ce lui Expert i-am explicat ca nu e voie si i-a spus " data viitoare ai ban 2h" eu cred ca cu asta am procedat mai mult decat corect, nu cred ca mai ajuta pe nimeni sa ii dau slay dupa 25 de minute cand s-a facut el Predator sa fim seriosi, astea sunt copilarisme.

Sper ca in ss-urile ce le-ai postat se vede si cand imi spui ca:

-Nu sunt constient de ceea ce fac

-Sunt un om de nimic

-Nu stii cine mi-a dat mie admin ca nu am habar de nimic

-Si multe alte chestii pe care nu mi le mai aduc aminte , oricum, chestii în care intr-un fel ma iei peste picior cum ar venii.

Cand am spus faptul ca "facem cheta sa iti luam pe 25 de lei un pachet de tigari"  te-ai aprins si mai tare ca cica te iau la misto, de cate ori tu imi vorbesti ma iei cu "ba" "ma "  "raspunde ba nesimtitule" si altele, asta nu mai e misto ? 

Eu ti-am zis si pe server, tu cauti sa ma provoci sa ajung sa te injur, si multi ati mai cautat asta, eu nu injur pe nimeni frate, e un joc, eu nu cad in plasa nimanui ,cu provocari, sa ajung sa injur sa primesc pe urma reclamatie. 

REPET

Expert si-a cerut scuze tie personal ca a pus laserul , tu atunci ai spus ca "nu te ajuta scuzele " , eu i-am dat avertisment , l-am informat ca nu este voie, si i-am adus la cunostinta faptul ca data viitoare cand v-a pune laser pe cineva, va primii ban 2 ore.  

Cu asta am incheiat, zii frumoasa sa ai . 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cand s-a facut si el predator am vrut sa ii pun si eu laser sa vada si el cum e dar am zis sa am bun simt fata de tine. dar tu nu intelegi ce inseamna bun simt.

si termina cu astea ca si-a cerut "scuze" stia bine ce face, tu asta nu vrei sa intelegi. el face intentionat si de aici a pornit toata chestia.

deci sa inteleg ca tot eu sunt cel vinovat, nu ? :))

ai dreptate, altii fac ce vor, eu atrag atentia si tot eu sunt vinovat !

bravo !!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ok, a stiut sau nu a stiut, i-am adus la cunostinta ce se intampla daca mai face, ce voiai mai mult ? Ca nu te inteleg... 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din punctul meu de vedere abdenather ar trebuit banat permanent alături de expert fdr și care mai sunt voi nu sunteți asa ,, slab ,, pregătit sa jucați pe srv asta, cei care știu totul trb sa joace pe servere top asa ca nuj de ce ne mai onorezi cu prezenta, ca admin nu ai voie sa dai vreo comanda fără sa ai dovada poți sa zici tu de 10 ori dacă nu vede el și face sa aibă dovada comentariile tale sunt inutile. Bafta 

  • Trist 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da ce ma, trebuie sa fii un jucator de top ca sa te joci pe un server? hai c-ai zis-o si tu :))

eu nu am zis sa faca fix ce vreau eu, sa faca ce trebuie.. e cu totul altceva. dar si tu esti greu sa intelegi niste chestii.

la cum ai raspuns, te crezi vre-un zeu =))  si tu ai greselile tale si nu esti in stare sa raspunzi la ele, doar sa aplici sanctiuni stii.

cand te intreaba omu ceva si de ce sau din ce motiv nu ii raspunzi :)

Editat de Abdenather
  • UP 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 19 minute, Dragnee a spus:

Asteapta o decizie din partea unuia dintre fondatori și abține-te de la comentariile inutile 

ah, sa inteleg ca ce zici tu e mereu bine, nu ? 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Te-ai bagat si tu in seama sa ii iei apararea colegului tau, crezand ca tot eu sunt vinovat :))

dar eu am specificat, aceasta reclamatie nu e despre mine, ci despre ce nu face adminu kenzor cand trebuie.

asa ca numai veni tu cu prostii de ale tale " sa primim o decizie de la un fondator" ca nu esti asa de important. el daca isi facea treaba cum trebuia si nu ma lua la misto nu se ajungea la asa ceva ca nu aveam de gand sa fac reclamatie.

Editat de Abdenather
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu i.au apararea nimanui,dar fiind vorba de expert sau FDR ,nu prea ai cum sa le ti partea ,ei stiu bine ce e voie si ce nu pe sv,e clar ca a facut.o intentionat..dar nu poti sa ii da.i slay fara sa ai o dovada pentru ca la o eventuala reclamatie tu ca admin trebuie sa ai dovada pentru slay,kick ban etc...la aceasta problema rezolvarea e: il atentionezi apoi daca nu termina si continua cu chestia cu laserele ii poti da ban 2 h

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

În primul rand kenzor și a făcut treaba și la avertizat ,în al doilea rand nu poate sancționa pe cineva fără dovada pentru ca dacă ii se face reclamație poate suporta el consecințele și în al treilea rand limbajul tău si modul de adresare nu este unul adecvat dacă nu îți respecți colegii next vei fi sancționat în funcție de lucrurile pe care le faci ! 

tc(1).png.eb3d966d7e882746e6d57266effd7b45.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate