Sari la conținut

[Interviu] John @ Anormalii - Fondator LCS


devylinn @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

ZvyaHOv.png

Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS!
In acest interviu suntem alaturi de @John @ Anormalii

image-2022-12-03-230827229.png Reporter - devylinn @LeagueCS: Bună @John @ Anormalii Îți mulțumesc că ai acceptat invitația mea pentru acest interviu!
Fondator - John @ Anormalii: Buna . Multumesc pentru invitatie si zic , din nou, sa fie balci :)) 
image-2022-12-03-230827229.png Reporter - devylinn @LeagueCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești?

Fondator - John @ Anormalii: Numele meu este Ionut ( era logic ) :)) , deocamdata am 33 de ani si locuiesc in Iasi . 
image-2022-12-03-230827229.png Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce îți place să faci în timpul liber? 

Fondator - John @ Anormalii: Pai ca un roman adevarat , vin si spun : Ce-i mai sfant decat un gratar , o bere rece si o vorba buna cu cei dragi ?  . 
image-2022-12-03-230827229.png Reporter - devylinn @LeagueCS: Unde este cel mai interesant loc în care ai fost?

Fondator - John @ Anormalii: Pai , ce sa zic .. ultimul concediu a fost in Egipt , am vazut culturi diferite, oameni diferiti si cu bune si cu rele , dar ... ce m-a impresionat cel mai mult au fost evident excursiile la Piramide  si celelalte monumente ale istoriei din Egipt si nu numai. 
image-2022-12-03-230827229.png Reporter - devylinn @LeagueCS: Crezi în destin?

Fondator - John @ Anormalii: Sincer ? Nu prea cred in asa ceva . Cred ca problema in ziua de azi nu este destinul ( ca si directie ) atat cat este reprezentata  de oamenii din jurul nostru. 
image-2022-12-03-230827229.png Reporter - devylinn @LeagueCS: Enumeră-mi te rog câteva dintre calitățile și defectele tale.

Fondator - John @ Anormalii: Ca si calitati , nu stiu ce sa spun ... pentru mine o calitate poate de fapt un lucru normal ... Nu as putea sa ma caracterizez in sensul asta , dar ca si plusuri ar fi faptul ca pot discuta cu orice persoana noua cu care interactionez , indiferent de statutul social  , imi place sa ajut o persoana care intr-adevar merita ajutata ; Ca si chestiuni negative sau , daca vrei sa le spui tu defecte , poate ar fi faptul ca uneori sunt prea incapatanat ....dar cred ca e o caracteristica de familie  :).   
image-2022-12-03-230827229.png Reporter - devylinn @LeagueCS:  Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă?

Fondator - John @ Anormalii: Pai mi-as dori sa pot impusca locuitorii din Palatele Victoria si Cotroceni , dar din pacate.. nu-mi permite situatia financiara si starea mintala :)  . Stiu ca par extremist , dar asta simt si asta spun :)) .  
Acuma revenind la lucruri mai normale , mi-as dori sa imi pot permite o casa cu foisor si piscina  :). Sa ma pot relaxa impreuna cu sotia dupa o zi de munca , fara sa platesc o escapada undeva:)  . 
image-2022-12-03-230827229.png Reporter - devylinn @LeagueCS: Care este acel vis pe care vrei neapărat să îl transformi în realitate?

Fondator - John @ Anormalii: Pai sincer , mi-as dori sa emigrez in emisfera sudica - Australia / Noua Zeelanda si sa descopar aur , sa ma vedeti la Visat Explore cum gasesc 2 kilograme de aur :)) 
image-2022-12-03-230827229.png Reporter - devylinn @LeagueCS: Care ar fi modul tău ideal de a petrece weekendul?

Fondator - John @ Anormalii:  Dupa cum am spus si mai sus , la un gratar sau la o masa / iesire impreuna cu familia si cei dragi. 
image-2022-12-03-230827229.png Reporter - devylinn @LeagueCS:  Îți mulțumesc pentru răspunsurile date, acum vom trece la o serie de întrebări despre lumea "virtuală", ești pregătit?
Fondator - John @ Anormalii: Hai sa vedem ce iese :) 

 

1f4cc.png LUMEA VIRTUALA: @John @ Anormalii1f4cc.png 

 

image-2022-12-03-230827229.png Reporter - devylinn @LeagueCS: Poți enumeră 5 membrii din STAFF ce îți sunt prieteni? Și să ne spui, de ce i-ai ales pe aceștia?
Fondator - John @ Anormalii: Prieteni e mult spus .. amici de vorba  si caterinca.... Aici ar fi vorba evident de @X-Tream , @Ares, de tine (@devylinn @LeagueCS), de Bianca (@dRama t i c a)( cu care am vorbit destul de multe si daca va citi asta sper ca e bine si pe aceasta cale o salut  :) )  si Mihaela (@Bombo | ftw.) pentru ca e o persoana care a demonstrat de-a lungul timpului foarte mult talent in a gestiona o echipa. 
image-2022-12-03-230827229.png Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce jocuri preferi să joci?

Fondator - John @ Anormalii: Eu sunt mai invechit asa . Prefer sa joc doar Cs 1.6 .... am mai jucat in trecut cand am prins epoca jocurilor Terminator - Mario , Goal 3 , etc .. dupa a fost epoca Nintendo si dupa am avut parte de primul calculator pe care am jucat Starcraft , Heroes ...etc  . Multi probabil nu stiu ce-s alea , dar nah ... alea au fost la vremea respectiva 
image-2022-12-03-230827229.png Reporter - devylinn @LeagueCS: Cu ce membru/membri de pe comunitatea LEAGUECS ți-ai dorii să te vezi și în realitate?

Fondator - John @ Anormalii: Poate intr-o buna zi vom reusi sa ne vedem cu cat mai multi , dar din pacate jobul nu prea imi permite decat deplasari rare si alea cand is , is cu sotia , familia , prieteni etc... de obicei se intampla la Sarbatorile crestine :) 
image-2022-12-03-230827229.png Reporter - devylinn @LeagueCS: Cum ai aflat de comunitatea LEAGUECS?

Fondator - John @ Anormalii: Pai stiam de multa vreme de comunitatea asta , dar nu am dorit in trecut sa schimb comunitatea deoarece nu sunt genul de om ca sa doresc sa mut "Sandramaua" la orice problema . 
image-2022-12-03-230827229.png Reporter - devylinn @LeagueCS: Cum a început toată treaba cu ANORMALII sau mai bine spus, de unde a plecat totul? povestește pe scurt istoria la server.

Fondator - John @ Anormalii: Serverul ANORMALII  are o istorie indelungata . Cu siguranta este in istoria jocului de Counter-Strike 1.6 in Romania si nu numai ...  Sincer sa fiu cu tine , nu mai tin minte exact data infiintarii , daca nu ma insel este februarie 2007 . Fondatorii initiali ai serverului nu mai sunt in mediul online . Eu am preluat acest server de la Iul1aNNN prin perioada 2012-2013, dupa ce o buna parte din timp am fost un simplu jucator . Mi-a placut calitatea oamenilor . Aici ar fi multe persoane de amintit , dar daca ar fi doar  o parte ar fi Iul1aNNN , Dragan , Viola , jnebuun , cnz ( care din pacate a avut niste alegeri gresite ) ,  etc ... sunt mult prea multi si as deveni plictisitor probabil  . Am avut o pauza de un an si jumatate dupa care am revenit . Ce pot sa iti spun despre serverul ANORMALII este ca existenta lui a fost posibila exclusiv datorita oamenilor pe care i-am avut alaturi , care au  format si inca formeaza Echipa ANORMALII  . Din pacate , nu stiu cat va mai tine povestea avand in vedere ce se intampla in lumea Cs-ului , fiind un joc invechit si expus la nebuniile oamenilor . Om trai si om vedea  . Sper ca am fost destul de scurt :) 
image-2022-12-03-230827229.png Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce părere ai despre comunitatea LEAGUECS & administrația acesteia? 

Fondator - John @ Anormalii: Pai ce as putea spune despre LEAGUECS .... are foarte multe lucruri pozitive , oamenii din cadrul comunitatii sunt in general persoane mature , persoane cu care ai ce sa discuti. Avand in vedere vremurile din lumea Gaming-ului consider ca aceasta comunitate este acolo unde trebuie sa fie , adica in TOP . 
image-2022-12-03-230827229.png Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce părere ai despre acest interviu?

Fondator - John @ Anormalii: E un interviu interesant :) .  E un mod de a cunoaste si pe cel care iti pune intrebarile :) 
image-2022-12-03-230827229.png Reporter - devylinn @LeagueCS: Ce mesaj ai pentru membrii comunității Leaguecs?

Fondator - John @ Anormalii: Pai ce mesaj pot avea eu decat sa fie Sanatosi cu totii , sa aibe parte de cat mai multe momente fericite alaturi de cei dragi ca sunt mai rare din ce am observat eu si sa profite de tot ceea ce le ofera viata , gandindu-se si la cei din jurul lor sau la cei care urmeaza sa vina dupa noi 
image-2022-12-03-230827229.png Reporter - devylinn @LeagueCS:  Mulțumesc că ai dorit să participi la acest interviu! O zi frumoasă îți doresc!

Fondator - John @ Anormalii: Multumesc pentru ca te-ai gandit la mine . Sa auzim numai de bine ! :) 

1f4cc.pngAcesta a fost interviul sustinut de catre @devylinn @LeagueCS & @John @ Anormalii1f4cc.png
Multumim pentru timpul acordat.  O nota de la  la 10

 

  • Like 4
  • Ador 2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate