Sari la conținut

[Crypto] ETF-urile Bitcoin înregistrează 9 zile consecutive de intrări net pozitive


Claudikes

Postări Recomandate

FBTC al Fidelity și IBIT al BlackRock conduc cu câștiguri semnificative

Fondurile tranzacționate la bursă (ETF-uri) spot Bitcoin au înregistrat intrări nete pentru a noua zi consecutivă, conform datelor furnizate de Farside Investors.

Această perioadă prelungită de intrări nete reflectă un sentiment nuanțat al investitorilor față de Bitcoin, în mijlocul unui mediu de piață fluctuant al criptomonedelor.

La data de 7 februarie, aceste intrări au atins un vârf, cu o sumă remarcabilă de 145 de milioane de dolari direcționată către produsele ETF Bitcoin.

ETF-ul FBTC al Fidelity s-a distins, atrăgând 130 de milioane de dolari în intrări nete, marcând cea mai substanțială creștere de la 31 ianuarie și ridicând totalul intrărilor nete la 2,7 miliarde de dolari.

Similar, ETF-ul IBIT al BlackRock a experimentat o tendință pozitivă cu o intrare netă de 56 de milioane de dolari, ridicându-i totalul acumulat de intrări la 3,3 miliarde de dolari.

 

wzxAoqK.png

 

Aceste mișcări indică un interes puternic al investitorilor pentru Bitcoin prin intermediul ETF-urilor, care oferă o modalitate reglementată și potențial mai puțin volatilă de investiție în spațiul criptomonedelor.

Pe de altă parte, Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) a întâmpinat dificultăți, cu o ieșire netă de 81 de milioane de dolari. Această tendință a agravat totalul ieșirilor nete la -6,2 miliarde de dolari, subliniind provocările întâmpinate de unele produse de investiții în atragerea sau reținerea capitalului investitor în dinamica actuală a pieței.

 

QEHsTte.png

 

În ciuda problemelor GBTC, intrările nete totale în ETF-urile Bitcoin au atins 1,7 miliarde de dolari, semnalând o încredere robustă a investitorilor în aceste produse. Această tendință evidențiază căile divergente ale vehiculelor de investiții Bitcoin, cu ETF-urile câștigând favoruri printre investitorii care caută expunere la Bitcoin în cadrul unui cadru reglementat, în timp ce alte produse se confruntă cu provocări mai mari.

 

S U R S A

  • Like 7
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate