Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Februarie 3 Administrator Postat Februarie 3 Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS! In acest interviu suntem alaturi de @Andt.! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Salut @Andt.! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea pentru acest interviu! LEAGUECS LEGEND - Andt.: Cu mare drag, eu îți mulțumesc pentru acest interviu! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum te numești, câți ani ai și unde locuiești? LEAGUECS LEGEND - Andt.: Mă numesc Andrei, am 19 ani, în curând 20 și locuiesc în Sighetul Marmației când stau în România. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce lucru îți dorești cu adevărat, dar nu îți poți permite încă? LEAGUECS LEGEND - Andt.: Sunt foarte multe dar în timp prin munca poate le voi obține dar cea mai scumpă e sănătatea! Reporter - Alexandru06 @ LCS: În ce oraș ți-ar plăcea cel mai mult să trăiești? LEAGUECS LEGEND - Andt.: New York sau Paris. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Unde este cel mai interesant loc în care ai fost? LEAGUECS LEGEND - Andt.: Italia în Milano mai exact. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care este cel mai bun mod de a începe ziua? LEAGUECS LEGEND - Andt.: În cazul meu cu o cafea fierbinte și o țigare! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce titlu de film descrie cel mai bine viața ta? LEAGUECS LEGEND - Andt.: Nu prea sunt pasionat de filme decât cele de acțiune, momentan niciunul. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce abilitate ai vrea să stăpânești? LEAGUECS LEGEND - Andt.: Să fiu nemuritor. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Dacă ai putea face o singură regulă pe care toată lumea trebuie să o respecte, ce regulă ai face? LEAGUECS LEGEND - Andt.: Să fii obligat să spui doar adevărul! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care a fost cel mai fericit moment al vieții tale? LEAGUECS LEGEND - Andt.: Momentan nu am nici un moment pe care îl pot declara cel mai fericit. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Dacă ai putea șterge ceva din trecutul tău, care ar fi acel lucru? LEAGUECS LEGEND - Andt.: Să nu fi avut încredere în anumite persoane! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Iti multumesc pentru raspunsurile date, acum vom trece la o serie de intrebari despre lumea "virtuala", esti pregătit? LEAGUECS LEGEND - Andt.: Desigur! LUME VIRTUALA - @Andt. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce jocuri preferi să joci? LEAGUECS LEGEND - Andt.: Prefer sa joc cs 1.6 sau CS2! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce te-a făcut să-ți alegi acest nume? LEAGUECS LEGEND - Andt.: În urma cu 2 ani de zile am întâlnit multe persoane care aveau un nume format din puține litere, ceva simplu și direct, prima data am ales xend iar după am ales Andt. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cu ce membru/membri de pe comunitatea LEAGUECS ți-ai dorii să te vezi și în realitate? LEAGUECS LEGEND - Andt.: Sincer dacă ar fi o ocazie cu fiecare în parte sau cu totii! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Cum ai aflat de comunitatea LEAGUECS? LEAGUECS LEGEND - Andt.: Pe grupuri de CS 1.6 pe Facebook! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce părere ai despre comunitatea LEAGUECS & administrația acesteia? LEAGUECS LEGEND - Andt.: Una foarte bună încă din prima zi și nu se schimba! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Care a fost prima ta impresie despre această comunitate, staff și ce ne poți spune despre cum evoluează lucrurile? LEAGUECS LEGEND - Andt.: Prima impresie adică în 2022 a fost una bună dar tot în același timp înfricoșătoare deoarece nu credeam ca ma voi putea adapta într-o comunitate asa mare alături de niște persoane mult mai mature decât mine deoarece ma consideram încă copilăros, după câteva zile intrasem și în echipa administrativa, începusem sa mi se para "greu" sa spun asa deoarece nu mai era vorba doar de postat un topic pe o categorie, iar după gata treaba . Am început să învăț lucruri noi, sa colaborez în echipa, să reușesc să fac promovari de peste câteva sute de vizionari și multe altele, pot spune ca aici am evoluat cel mai mult pe partea de forum dar și ca design pe o perioada! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ai oameni în comunitate pe care îi poți numi prieteni? LEAGUECS LEGEND - Andt.: @X-Tream, @Bombo | ftw., @Ares, @John @ Anormalii, @xxhevvoxx♔ (inactivu ), @Mr.JohnnySins, @KRATOS. , @dRama t i c a, @.GoSSen. ( sefu ), @devylinn @LeagueCS , @Demon, @Alexandru06 @ LCS, @^*$!!IoNuT!!$*^, @mishu. Chiar dacă nu ținem legătura zilnic, ei cel puțin mi-au demonstrat ca îi pot considera prieteni. Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ai vreun server favorit din comunitate? LEAGUECS LEGEND - Andt.: Având în vedere ca nu am mai jucat de mult, momentan nu! Reporter - Alexandru06 @ LCS: Ce mesaj ai pentru membrii comunității LeagueCS? LEAGUECS LEGEND - Andt.: Vă doresc multă sănătate și bani multi (că nu strica ) și de abia aștept când ma voi putea reîntoarce cu o activitate decentă, v-am pupat! Acesta a fost interviul sustinut de catre @Alexandru06 @ LCS & @Andt.! Multumim pentru timpul acordat. O nota de la 1 la 10. 1 8
Administrator devylinn @ LCS Postat Februarie 4 Administrator Postat Februarie 4 Felicitari dragilor pentru interviu! @Andt.te asteptam inapoooooi sa revii sau ne suparam 2 2
Postări Recomandate