pysoiu Postat Ianuarie 25 Share Postat Ianuarie 25 (editat) [1]. Nume: Andrei [2]. Nick server: Pysoi. [3]. Varsta: 23 [4]. LeveL: 17 [5]. Ore jucate [Apasa aici]: https://www.gametracker.com/player/Pisoy./zm.leaguecs.ro:27015/ [6]. Ai citit regulamentul?: Zm#Leaguecs [7]. De ce doresti admin?: Deoarece sunt foarte activ , Si vreau sa ajut mentinerea regulametului pe sv ! Editat Ianuarie 25 de pysoiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Oregon Postat Ianuarie 25 Share Postat Ianuarie 25 (editat) Contra, iti spun si de ce. Cred ca doar in ultimele 4-5 zile ti-am spus de cateva ori ca iti dau ban daca mai folosesti abilitatea si nu ataci, in mod intentionat + slay-uri fara numar pe aceeasi tema. Editat Ianuarie 25 de Oregon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
pysoiu Postat Ianuarie 25 Autor Share Postat Ianuarie 25 Oregon : Cum zici tu broo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Engine.Adv Postat Ianuarie 26 Share Postat Ianuarie 26 PRO ! Meriti o sansa, sper sa citesti si sa respecti regulamentul si sa nu ma faci sa regret alegerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
terminatorplayz Postat Ianuarie 26 Share Postat Ianuarie 26 PRO. YOU deserve a chance and I hope you read the rules and Respect it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
pysoiu Postat Ianuarie 26 Autor Share Postat Ianuarie 26 thx , bro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Felu Postat Ianuarie 26 Share Postat Ianuarie 26 Iti dau si eu un PRO de incurajare , stiu ca cunosti regulamentul , vreau doar sa il respecti la sange! 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
bursucX Postat Ianuarie 26 Share Postat Ianuarie 26 Meriți o șansă. Pro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
sarpem1uuu Postat Ianuarie 26 Share Postat Ianuarie 26 pro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
V.l.a.d Postat Ianuarie 26 Share Postat Ianuarie 26 PRO meriti o sansa 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Imdutu Postat Ianuarie 27 Share Postat Ianuarie 27 PRO-Fiecare meritam o sansa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
GILBERT ICM Postat Ianuarie 27 Share Postat Ianuarie 27 PRO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Cizmă Bă @ Zm Postat Ianuarie 27 Share Postat Ianuarie 27 Acceptat ! T/C Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.