!cRz. Postat Ianuarie 22 Postat Ianuarie 22 Numele tău : Seneka Vârsta ta : 19. Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Sunt de foarte mult timp aici pe comunitate, am ajutat cu aducerea unor servere, cu mix-urile pe cand se faceau, cu oferirea de grade celor noi aici si diferite probleme + creearea canalelor. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : cu tot ce aveti nevoie. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : cine e posibil sa ma mai stie din asistenta e @eAgLe EyE HARDCORE si demon dar nu sunt sigur deoarece am avut o inactivitate super mare tinand cont ca am fost plecat pe dinafara. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): nebunialeaguecs UniqueID : KLDVUNkFJY/tLf51DeEcEb9ERsQ=
LCS PREMIUM MtK_AngeL Postat Ianuarie 23 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 23 Si tot ce sper este sa iti faci treaba si sa fi aici din placere
Administrator Claudikes Postat Ianuarie 24 Administrator Postat Ianuarie 24 Te rog sa ma contactezi pe mine sau pe orice alt Support pentru a-ti putea acorda gradul 6
Postări Recomandate