Sari la conținut

[Știri IT] - Apple a trecut testul suprem: un iPhone 12 funcționează după trei luni petrecute sub apă


dRama t i c a

Postări Recomandate

Într-o demonstrație impresionantă a rezistenței sale, un iPhone 12 a supraviețuit trei luni sub apă în râul Stanislaus din California de Nord, fiind găsit în stare de funcționare perfectă. Cazul s-a întâmplat atunci atunci cand un scafandru implicat într-o acțiune de curățare a râului a descoperit telefonul acoperit de alge pe data de 10 noiembrie.

Telefonul, care a stat sub apă un timp îndelungat, a demonstrat o reziliență remarcabilă. După un proces de uscare ce a durat timp de șase zile, scafandrul a reușit să pornească dispozitivul conectându-l la un încărcător. În mod surprinzător, telefonul nu avea cod de acces, permițând scafandrului să acceseze fotografiile recente și contactele. Cel mai recent video, înregistrat pe 4 septembrie în același loc, indica faptul că telefonul rezistase sub apă timp de trei luni.

Acesta, determinat să restituie dispozitivul proprietarului său, a contactat persoanele din agenda iPhone-ului. Povestea subliniază conformitatea dispozitivului cu standardele de inginerie ale Apple, proiectate să reziste la expunerea la apă până la o adâncime de 6 metri pentru o durată specificată.compania-apple-a-trecut-testul-suprem-un-iphone-12-functioneaza-dupa-trei-luni-petrecute-sub-apa.webp

Ce avertizări are Apple pentru utilizatori

Deși această poveste este una bună de povestit nepoților, nu toate iPhone-urile pot suporta imersiunea prelungită. Apple oferă îndrumări pentru a preveni daunele provocate de lichide, avertizând utilizatorii să evite activități precum înotul sau baia cu iPhone-urile lor și să se ferească de expunerea la apă cu telefonul în preajmă. Printre precauțiile suplimentare se numără evitarea utilizării iPhone-urilor în saune sau băi de aburi, scufundarea intenționată, utilizarea în afara intervalului de temperaturi recomandat sau expunerea la umiditate extremă.

Sursa: GO4IT.RO

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate