The Boogeyman @ LCS Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 Nume : Fabian Vârstă : 18 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Pentru ca vreau sa fac parte din echipa voastra, vreau sa urc in comunitatea asta, de jos, sa ma simt apreciat pentru munca ce o pot face Ce sectiune dorești spre moderare? : Orice este liber, si unde este nevoie, nu am o preferinta anume, nici pretentios nu sunt Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Pai pot masca topic-urile celor banati [daca este cazul], pot face mai multe post-uri [care sa nu se repete] pot verifica sa fie "Titlul" ok, cu paranteze cu tag [LCS] de exemplu..Pot sta la fiecare topic in parte, sa verific limbajul vulgar, modelul sau regulamentul nerespectat...etc Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : E prima oara cand vreau sa aplic aici la voi, fiind comunitate destul de mare...aveam "frica" de a fi respins, da' mi am facut curaj Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Da, sunt constient de asta, si imi asum orice nu este ok, din "vina" sau din lipsa de interes al meu Ești recomandat de cineva din comunitate? : Nu cunosc pe nimenea Dar asa...DemySek pentru cei care cunosc Alte precizări :Am fost Co-Fondator pe o alta comunitate, vin de acolo, nu pot face reclama, dar daca vrea cineva sa stie, pot lasa un pm, in fine, de acolo am plecat din cauza staff-ului... Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Sigur, oricand pot intra Stimă, Faby
LCS PREMIUM Mr.JohnnySins Posted December 21, 2023 LCS PREMIUM Posted December 21, 2023 Pro, 7 zile de probă. Multa baftă!
Community Administrators Vanthea Posted December 21, 2023 Community Administrators Posted December 21, 2023 O să-ți dau PRO pt încurajare. Succes.
Community Administrators devylinn @ Leaguecs Posted December 21, 2023 Community Administrators Posted December 21, 2023 Pro, 7 zile proba, mult succes!
Community Founders X-Tream Posted December 21, 2023 Community Founders Posted December 21, 2023 Pro, 7 zile de proba sa vedem ce poti
Guest Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 Promiti multe. Doar sa nu faci pe politicianu', si sa nu le respecti . Pro
LCS PREMIUM .GoSSen. Posted December 22, 2023 LCS PREMIUM Posted December 22, 2023 Ai 7 zile la dispozitie sa ne demonstrezi de ce esti capabil! Mult succes si bun venit alaturi de LeagueCS.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.