Sari la conținut

[Știri lume] - Cel puţin 127 de oameni au murit după cutremurul devastator din China. Misiune extrem de dificilă pentru salvatori, la -13 grade


dRama t i c a

Postări Recomandate

Cel puţin 127 de oameni au murit în urma seismului care a avut loc luni seară în nordul Chinei, a raportat agenţia naţională de presă Xinhua, potrivit DPA, citată de Agerpres. Echipele de salvare lucrează la temperaturi sub limita de îngheţ în timp ce încearcă să descopere supravieţuitori

YXNoPWQyM2JiZjNhODM0MjA2ZTY0YmU5NmQ4Y2JjMTdlNDY1.thumb.jpg

Xinhua a anunţat marţi că peste 500 de oameni au fost răniţi după cutremurul de pământ care a lovit provincia Gansu şi care a avut o magnitudine estimată de 6,2.

Serviciul de prospecţiuni geologice al Statelor Unite (USGS), care anunţase că magnitudinea seismului a fost de 5,9, a dezvăluit că acesta s-a produs luni seară la ora locală 23:59 (15:59 GMT).

Cel puţin 113 oameni au murit în comitatul Jishishan din provincia Gansu, în timp ce autorităţile din provincia vecină Qinghai au raportat 14 decese. Replicile seismului au fost resimţite şi în Lanzhou, capitala provinciei Gansu.

Preşedintele chinez Xi Jinping a cerut ca toate eforturile posibile să fie făcute pentru a salva vieţile oamenilor în timp ce activitatea echipajelor de salvare continuă.

Potrivit Xinhua, cutremurul a avariat aproximativ 6.000 de case, drumuri şi alte infrastructuri din Jishishan. Mai multe sate au rămas fără electricitate şi furnizarea de apă a fost întreruptă în acea regiune, considerată una dintre cele mai sărace din China.

Credit : DIGI24.RO

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate