manDarikees. Postat Ianuarie 19, 2020 Postat Ianuarie 19, 2020 Salut! Haideti sa il cunoastem pe @Nuțu ! manDarikees.: Salutare! Iti multumesc ca mi-ai acceptat interviul ,si ne oferi sansa ,mie si celorlalti membri ai comunitatii, de a afla cate ceva despre tine! Nuțu: Salut și bine te-am găsit. manDarikees.: Ne poti spune pentru inceput , cum te numesti si cati ani ai? Nuțu: Mă numesc Ionuț și am 20 de ani. manDarikees.: Unde muncesti? Nuțu: În momentul de față lucrez la o firmă de distribuție de piese auto. manDarikees.: Cum ti-ai ales nick-ul actual? Nuțu: Colegii de liceu mă strigau nuțu așa că am hotărât să rămăn cu acest nume. manDarikees.: Care este parerea ta sincera despre comunitate? Ce crezi ca ar trebui sa se schimbe in cadrul forumului/serverelor? Nuțu: Sincer să fiu îmi place comunitatea ca și aspect dar și pe pe parte de staff, iar server-elor să fie toate mondiale și să facem comunitatea auzită. manDarikees.: Ai vreun regret? Daca da,care este acela? Nuțu: Momentan nu am nici un regret. manDarikees.: Ai o relatie buna cu familia? Consideri ca intre frati este necesara intelegerea si iubirea? Nuțu: Relația mea cu familia este una strănsă și sunt ”răsfățatul familiei”. manDarikees.: Aranjeaza urmatoarele in ordinea importantei lor in viata ta: fericirea, banii, dragostea, sanatatea, faima. Nuțu: Sănătatea înainte de toate, fericirea, dragostea, bani și faima. manDarikees.: Care este acel lucru pe care ti l-ai dorit intotdeauna, insa nu l-ai capatat pana acum? Nuțu: Ca orice copil calculator de top și alte bunuri scumpe. Singurul lucru pe care nu l-am căpătat pană în momentul de față este un cățel. manDarikees.: Care este cea mai mare si importanta schimbare pe care doresti sa o faci in viata ta? Nuțu: Să fii învățat la școală și să nu îi fi supărat pe părinți. manDarikees.: Cine/ce te motiveaza cel mai mult acum? Nuțu: În momentul de față familia. manDarikees.: Daca ai primi in acest moment 1 milion de euro, ce ai face cu banii intocmai? Nuțu: Păi cum face românu” îi cheltuie pe toți însă eu i-ași investii într-un bussines. manDarikees.: Crezi ca familia/prietenii au contribuit pozitiv sfatuindu-te cu anumite lucruri,iar o parte din viata ta de acum se datoreaza lor? Nuțu: Cel mai mult a fost familia ca și lucru pozitiv dar și negativ unele anturaje. manDarikees.: Spune-mi 2 lucruri pe care le-ai invatat observand comportamentul celor din jur si din tot ce ti se intampla tie/se intampla prietenilor tai. Nuțu: Că mai întâi să te uiți la tine și după să comentezi de x sau y. manDarikees.: Spune-mi tot ce iti doresti pentru viitor intr-o singura propozitie. Nuțu: Cel mai mult doresc sănătate că restul vin pe parcurs. manDarikees.: Daca ai avea sansa de a incepe o viata noua,ai face-o?Si daca da,unde ai vrea sa iti faci viata? Nuțu: Cu toți am vrea, dar eu aș prefera să rămân la aceasta. manDarikees.: Ce te ingrijoreaza cel mai mult cu privire la viitor? Nuțu: Că nu pot să îmi ajut familia pe viitor cu puținul meu. manDarikees.: Daca scotocesti prin amintiri,ce crezi ca iti lipseste cel mai mult? Nuțu: Bunici că la ei am petrecut cea mai mare parte timp din copilărie. manDarikees.: Ce te face sa confirmi ca "timpul zboara" ? Nuțu: Vii obosit de la muncă și nu mai ai timpul necesar sa îl petreci cu familia sau prietenii. manDarikees.: Care este cea mai mare provocare cu care te confrunti acum? Nuțu: Singura provocare e să îmi demonstrez că pot mai mult. manDarikees.: Spune-mi 2 calitati si 2 defecte de-ale tale. Nuțu: Ca și calităti: sunt deschis cu orice persoană, spun tot în față , optimstul, iar ca și defecte: sunt vorbăreț, dezordonat. manDarikees.: Ce urasti cel mai mult in viata? Nuțu: Nesimțirea. manDarikees.: Numeste 5 persoane de pe aceasta comunitate pe care le consideri demne de respectul si prietenia ta. Nuțu: x-Tream, Nervoasa, SeMeGe dar și colegii mei Dani S, Vali M, maikal și Wenrk. manDarikees.: Ca incheiere , te rugam sa adresezi cateva cuvinte celorlalti membrii ai comunitatii cu referire la viata/jocuri/prieteni/familie,etc. Nuțu: Să fie pace si armonie. (Floricica Dansatoarea) manDarikees.: Cum ti s-a parut acest interviu? Nuțu: Scurt și la obiect. Acesta a fost interviul manDarikees. - Nuțu Ce nota acordati acestui interviu? Daca ti-a placut,nu uita sa lasi un "Like/Ador" 1 4
Fondator X-Tream Postat Ianuarie 19, 2020 Fondator Postat Ianuarie 19, 2020 Bravo, Nutule! Si ma bucur ca ati decis sa faceti parte din "familia" LeagueCS. 2 1
LCS PREMIUM NeRvOaSa Postat Ianuarie 19, 2020 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 19, 2020 Ma bucur sa aud ca sunt demna de respectul tau , si tu ai respectul nostru, iti multumim ce faci pentru noi si ca ai ales sa faci parte din familia LEAGUECS . 1 1
Postări Recomandate