manDarikees. Postat Ianuarie 19, 2020 Postat Ianuarie 19, 2020 Salut! Haideti sa il cunoastem pe @Nuțu ! manDarikees.: Salutare! Iti multumesc ca mi-ai acceptat interviul ,si ne oferi sansa ,mie si celorlalti membri ai comunitatii, de a afla cate ceva despre tine! Nuțu: Salut și bine te-am găsit. manDarikees.: Ne poti spune pentru inceput , cum te numesti si cati ani ai? Nuțu: Mă numesc Ionuț și am 20 de ani. manDarikees.: Unde muncesti? Nuțu: În momentul de față lucrez la o firmă de distribuție de piese auto. manDarikees.: Cum ti-ai ales nick-ul actual? Nuțu: Colegii de liceu mă strigau nuțu așa că am hotărât să rămăn cu acest nume. manDarikees.: Care este parerea ta sincera despre comunitate? Ce crezi ca ar trebui sa se schimbe in cadrul forumului/serverelor? Nuțu: Sincer să fiu îmi place comunitatea ca și aspect dar și pe pe parte de staff, iar server-elor să fie toate mondiale și să facem comunitatea auzită. manDarikees.: Ai vreun regret? Daca da,care este acela? Nuțu: Momentan nu am nici un regret. manDarikees.: Ai o relatie buna cu familia? Consideri ca intre frati este necesara intelegerea si iubirea? Nuțu: Relația mea cu familia este una strănsă și sunt ”răsfățatul familiei”. manDarikees.: Aranjeaza urmatoarele in ordinea importantei lor in viata ta: fericirea, banii, dragostea, sanatatea, faima. Nuțu: Sănătatea înainte de toate, fericirea, dragostea, bani și faima. manDarikees.: Care este acel lucru pe care ti l-ai dorit intotdeauna, insa nu l-ai capatat pana acum? Nuțu: Ca orice copil calculator de top și alte bunuri scumpe. Singurul lucru pe care nu l-am căpătat pană în momentul de față este un cățel. manDarikees.: Care este cea mai mare si importanta schimbare pe care doresti sa o faci in viata ta? Nuțu: Să fii învățat la școală și să nu îi fi supărat pe părinți. manDarikees.: Cine/ce te motiveaza cel mai mult acum? Nuțu: În momentul de față familia. manDarikees.: Daca ai primi in acest moment 1 milion de euro, ce ai face cu banii intocmai? Nuțu: Păi cum face românu” îi cheltuie pe toți însă eu i-ași investii într-un bussines. manDarikees.: Crezi ca familia/prietenii au contribuit pozitiv sfatuindu-te cu anumite lucruri,iar o parte din viata ta de acum se datoreaza lor? Nuțu: Cel mai mult a fost familia ca și lucru pozitiv dar și negativ unele anturaje. manDarikees.: Spune-mi 2 lucruri pe care le-ai invatat observand comportamentul celor din jur si din tot ce ti se intampla tie/se intampla prietenilor tai. Nuțu: Că mai întâi să te uiți la tine și după să comentezi de x sau y. manDarikees.: Spune-mi tot ce iti doresti pentru viitor intr-o singura propozitie. Nuțu: Cel mai mult doresc sănătate că restul vin pe parcurs. manDarikees.: Daca ai avea sansa de a incepe o viata noua,ai face-o?Si daca da,unde ai vrea sa iti faci viata? Nuțu: Cu toți am vrea, dar eu aș prefera să rămân la aceasta. manDarikees.: Ce te ingrijoreaza cel mai mult cu privire la viitor? Nuțu: Că nu pot să îmi ajut familia pe viitor cu puținul meu. manDarikees.: Daca scotocesti prin amintiri,ce crezi ca iti lipseste cel mai mult? Nuțu: Bunici că la ei am petrecut cea mai mare parte timp din copilărie. manDarikees.: Ce te face sa confirmi ca "timpul zboara" ? Nuțu: Vii obosit de la muncă și nu mai ai timpul necesar sa îl petreci cu familia sau prietenii. manDarikees.: Care este cea mai mare provocare cu care te confrunti acum? Nuțu: Singura provocare e să îmi demonstrez că pot mai mult. manDarikees.: Spune-mi 2 calitati si 2 defecte de-ale tale. Nuțu: Ca și calităti: sunt deschis cu orice persoană, spun tot în față , optimstul, iar ca și defecte: sunt vorbăreț, dezordonat. manDarikees.: Ce urasti cel mai mult in viata? Nuțu: Nesimțirea. manDarikees.: Numeste 5 persoane de pe aceasta comunitate pe care le consideri demne de respectul si prietenia ta. Nuțu: x-Tream, Nervoasa, SeMeGe dar și colegii mei Dani S, Vali M, maikal și Wenrk. manDarikees.: Ca incheiere , te rugam sa adresezi cateva cuvinte celorlalti membrii ai comunitatii cu referire la viata/jocuri/prieteni/familie,etc. Nuțu: Să fie pace si armonie. (Floricica Dansatoarea) manDarikees.: Cum ti s-a parut acest interviu? Nuțu: Scurt și la obiect. Acesta a fost interviul manDarikees. - Nuțu Ce nota acordati acestui interviu? Daca ti-a placut,nu uita sa lasi un "Like/Ador"
Fondator X-Tream Postat Ianuarie 19, 2020 Fondator Postat Ianuarie 19, 2020 Bravo, Nutule! Si ma bucur ca ati decis sa faceti parte din "familia" LeagueCS.
LCS PREMIUM NeRvOaSa Postat Ianuarie 19, 2020 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 19, 2020 Ma bucur sa aud ca sunt demna de respectul tau , si tu ai respectul nostru, iti multumim ce faci pentru noi si ca ai ales sa faci parte din familia LEAGUECS .
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.