D33A Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Prenume » Andreea Vârsta » 21 Locația » București Ocupație » Studentă anul 3 Hobby-uri și pasiuni » Gaming, Muzica Modalitate de contact » In semnătura mea sunt toate detaliile unde sunt găsită De unde ai auzit de LEAGUECS.RO? » Am cont aici din 8 iunie anul acesta dar am jucat aici pe respawn o perioada și pe old și câteva sv dar nu am ieșit prea mult în evidență. O poză cu tine (opţional) » https://imgur.com/a/8CpDCBQ și pe insta altele Acordă o notă comunității » 10 Alte detalii » Sunt o fire vulcanică doar când trebuie și îmi place să am în jurul meu oameni care știu de glumă unde să râdem mult.Nu sunt supărăcioasă dar ador să mă prefac că sunt supărată să văd reacția oamenilor
Community Administrators Vanthea Posted December 9, 2023 Community Administrators Posted December 9, 2023 Bine ai venit! Ședere plăcută alături de noi pe LeagueCS!
LCS PREMIUM Codatu # PGL Posted December 10, 2023 LCS PREMIUM Posted December 10, 2023 Bine ai venit!!
Community Administrators devylinn @ Leaguecs Posted December 11, 2023 Community Administrators Posted December 11, 2023 Buna si bine ai venit!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.