Sari la conținut

csfweed01

Members
  • Număr conținut

    60
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Câmpuri de profil

  • Titlul de membru
    moneymaker.

Configurații server

  • Server & Games
    XMAS

Vizitatori Recenți Profil

625 citiri profil

Realizările lui csfweed01

BRONZE I

BRONZE I (4/25)

  • 1 an de LeagueCS

Insigne recente

20

Reputație Comunitate

  1. Daca stam sa ne uitam la statisticile serverelor din alte tari in mare parte spre seara poti observa ca sunt peste 20+ toate (ex. serverul ala cu mod de tip Rocket League si altele) inclusiv si la noi in timpul weekend-ului + boost-uri alocate acestora ca stam chiar in 20+ si noi. Lumea in mare parte isi mai doreste si ceva nou nu ca spre exemplu CSGO Remake-ul ala facut de renegade de-l are 150 de servere sau 15 servere cu Zombie Plague 6.2 unde si a pierdut deja tot farmecul. Pe langa serverele cu mod Classic lumea isi doreste si moduri de tip farm (Zombie) cu lucruri noi aduse s.a.m.d. doar ca asta e o propunere si ca nici nu pot spune 100% ca CS 1.6 le inca este viu dar nici mort nu pot sa-l numesc.
  2. Nu prea as spune ca inca e ajuns de capitolul “joc mort” cand vine vorba de Counter Strike 1.6 insa oamenilor le e frica de ceea ce e nou si apar sute de moduri in ultima perioada care sunt peste ceea ce ne era oferit cand jucam foarte multi acest joc si gaseam foarte greu 80% dintre pluginurile/modurile existente in perioada aceasta. Multi s-au orientat catre moduri precum Classic deoarece este super lejer sa faci asta cand ajungi la o varsta intra super frumos acest mod de joc dimineata la cafea inainte de job sau problemele fiecaruia. CS2 l-am putea cataloga ca fiind joc mort pe partea de servere comunitare deoarece Valve a ucis tot ce tinea de lucrul asta + ca de aici s-au reintors o mica parte din jucatorii de genu la CS 1.6. (fiecare update adus jocului respectiv = probleme aduse detinatorilor de servere de acest tip) si nici ca mai are rost sa zic ca inca nu exista un “SourceMod” acolo si ca se lucreaza pe diferite proiecte de pe github (CS2Fixes, CSSharp s.a.m.d.) si ca se tot confrunta cu crash-uri si altele. Trebuie acordata de fiecare data o sansa fiecarui joc fiindca CS 1.6-le inca poate daca stiti cum sa aduceti un server pe picioare fara sa aiba niste pluginuri aruncate la misto si gata “avem server”. Potrivit Steam Charts + sa nu ne mai gandim si la sutele de jucatori ce vin de pe client-urile cracked. https://steamcharts.com/app/10 Si again chiar nu este o idee rea sa permitem noi proiecte in cadrul comunitatii noastre (bineinteles lucruri facute cu cap) precum un server de FiveM, Metin2, WoW si promovari aduse acestora. Seara frumoasa tuturor!
  3. Salut, ai gresit sectiunea dar poti deschide o noua cerere in zona corespunzatoare a serverului unde doresti sa faci asta, https://leaguecs.ro/forum/forum/1275-counter-strike-16-servere-oficiale/
  4. xmas.leaguecs.ro… vip free 21:00 - 10:00! 🎅🏻❄️

  5. >> Nume: de_dust2x2_sneg >> Mod Mapă: Classic / Christmas Mod >> Descriere: O noua harta de tip "de_dust2x2" cu brazi de craciun s.a.m.d. >> Autor: REVO >> Link download: Click Aici! >> Imagini:
  6. csfweed01

    [MAP] - awp_hmmm1

    >> Nume: awp_hmmm1 >> Mod Mapă: Classic / Christmas Mod >> Descriere: Harta de noapte pentru tragerea pe AWP cu gravitatie redusa, pentru a ajunge la insula centrală, urcați în vârful copacului de pe insula albă care se află pe fiecare dintre cele 4 laturi. >> Autor: xZenon >> Link download: [url=https://www.mediafire.com/file/topx6cei07oosos/awp_hmmm_b1.zip/file]Click Aici![/url] >> Imagini:
  7. Recomand sa urmariti toata seria The Walking Dead (Fear TWD, Main Show-ul TWD si restul spin off-urilor), n-aveti de ce sa regretati!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate