Yusaku Postat Decembrie 9, 2023 Share Postat Decembrie 9, 2023 Prenume » Laurentiu Vârsta » 33 Locația » Aylesbury (UK) Ocupație » Sofer de autobuz Hobby-uri și pasiuni » Jocuri pe pc ( consolele nu sunt de mine, mi se incurca degetele, nu sunt hater, sunt doar noob ), imi place sa calatoresc mult, lego - sunt nebun dupa lego, cele technik moto si auto si masinile, imi place sa repar si sa modific, iar daca nu stiu, invat. Modalitate de contact » yusaku24 - steam De unde ai auzit de LEAGUECS.RO? » Mi se facuse dor de gungame de ceva vreme si comunitatea in care activam s-a inchis de foarte multa vreme, asa ca am dat un search pe gametracker si serverul de gungame de aici mi-a sarit la favorite :)) O poză cu tine (opţional) » Se crapa monitorul daca pun o poza cu mine Acordă o notă comunității » inca sunt nou, insa imi place serverul de gungame, e al dracu de competitiv, insa le voi incerca si pe celelalte Alte detalii » ..... 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
quicksilver. Postat Decembrie 9, 2023 Share Postat Decembrie 9, 2023 Welcome. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
dRama t i c a Postat Decembrie 9, 2023 Share Postat Decembrie 9, 2023 Bine ai venit! Ședere plăcută alături de noi! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KING | ROBERT Postat Decembrie 9, 2023 Share Postat Decembrie 9, 2023 Bine ai venit! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator .GoSSen. Postat Decembrie 9, 2023 Administrator Share Postat Decembrie 9, 2023 bine ai venit 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
RedOne Postat Decembrie 9, 2023 Share Postat Decembrie 9, 2023 Salut Si Bine Ai Venit 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Claudikes Postat Decembrie 9, 2023 Administrator Share Postat Decembrie 9, 2023 6 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
device Postat Decembrie 9, 2023 Share Postat Decembrie 9, 2023 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Hopsin Postat Decembrie 9, 2023 Share Postat Decembrie 9, 2023 Bun venit 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat Decembrie 9, 2023 Administrator Share Postat Decembrie 9, 2023 Buna si bine ai venit ! 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
yandel Postat Decembrie 9, 2023 Share Postat Decembrie 9, 2023 Salut 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Astaroth Postat Decembrie 9, 2023 Share Postat Decembrie 9, 2023 Welcome 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Codatu # PGL Postat Decembrie 10, 2023 Share Postat Decembrie 10, 2023 Bine ai venit. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
ᴹᴿLucifer | S.T.N Postat Decembrie 10, 2023 Share Postat Decembrie 10, 2023 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Hunter- Postat Decembrie 11, 2023 Share Postat Decembrie 11, 2023 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate