Yusaku Postat Decembrie 9, 2023 Postat Decembrie 9, 2023 Prenume » Laurentiu Vârsta » 33 Locația » Aylesbury (UK) Ocupație » Sofer de autobuz Hobby-uri și pasiuni » Jocuri pe pc ( consolele nu sunt de mine, mi se incurca degetele, nu sunt hater, sunt doar noob ), imi place sa calatoresc mult, lego - sunt nebun dupa lego, cele technik moto si auto si masinile, imi place sa repar si sa modific, iar daca nu stiu, invat. Modalitate de contact » yusaku24 - steam De unde ai auzit de LEAGUECS.RO? » Mi se facuse dor de gungame de ceva vreme si comunitatea in care activam s-a inchis de foarte multa vreme, asa ca am dat un search pe gametracker si serverul de gungame de aici mi-a sarit la favorite :)) O poză cu tine (opţional) » Se crapa monitorul daca pun o poza cu mine Acordă o notă comunității » inca sunt nou, insa imi place serverul de gungame, e al dracu de competitiv, insa le voi incerca si pe celelalte Alte detalii » .....
LCS PREMIUM Vanthea Postat Decembrie 9, 2023 LCS PREMIUM Postat Decembrie 9, 2023 Bine ai venit! Ședere plăcută alături de noi!
Elite Members RobertZzN. Postat Decembrie 9, 2023 Elite Members Postat Decembrie 9, 2023 Bine ai venit!
Administrator PinkyQueen @ LCS Postat Decembrie 9, 2023 Administrator Postat Decembrie 9, 2023 Buna si bine ai venit !
LCS PREMIUM Codatu # PGL Postat Decembrie 10, 2023 LCS PREMIUM Postat Decembrie 10, 2023 Bine ai venit.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.