Sari la conținut

[FORUM MANAGEMENT] - KND.LEAGUECS.RO

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...
Postat

salutare .  as vrea sa renunt la sectiunea (KND | BAN-LIST OWNER) 

multumesc!

• 6 luni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
Postat

salut !!WhatsApp Image 2024-11-19 at 17.05.59.jpeg 

as vrea daca se poate . cand se poate  sa imi inlocuiti  poza knd  din dreptul fiecarei rubrici. nu mi a placut nici o data dar nici nu vrut sa va stresez cu un lucru atat de neinsemnat.

asta este poza ce as vrea sa o am pe forum cat si pe ts3 ca si tag https://imgur.com/a/LpTMVxW .

multumesc !

• Administrator
Postat
Acum 12 minute, KND | wasd a spus:

salut !!WhatsApp Image 2024-11-19 at 17.05.59.jpeg 

as vrea daca se poate . cand se poate  sa imi inlocuiti  poza knd  din dreptul fiecarei rubrici. nu mi a placut nici o data dar nici nu vrut sa va stresez cu un lucru atat de neinsemnat.

asta este poza ce as vrea sa o am pe forum cat si pe ts3 ca si tag https://imgur.com/a/LpTMVxW .

multumesc !

Pe forum done , in cel mai scurt timp va fi modificata si iconita pe teamspeak!

• 3 săptămâni mai târziu...
Postat

buna ziua

Vă adresez acest mesaj pentru a vă reaminti două aspecte administrative care necesită atenția dumneavoastră:

Schimbarea imaginii de profil pe Teamspeak
În urma discuțiilor recente, am observat că actualizarea imaginii de profil nu a fost încă realizată. Vă rog să efectuați această modificare la cea mai apropiată ocazie, pentru a reflecta actualitatea și profesionalismul dorit.

Atribuirea gradului de manager pe forum pentru @BandB
Conform deciziilor convenite, este necesară actualizarea statutului acestei persoane pe forum, astfel încât să reflecte noul său rol. Acest pas este esențial pentru claritatea și funcționalitatea platformei.

Vă mulțumesc anticipat pentru timpul alocat acestor actualizări. Dacă întâmpinați dificultăți sau aveți nevoie de detalii suplimentare, vă stau la dispoziție.

Cu stimă,
KND | wasd
Detinator principal server
KND.LEAGUECS.RO

• Administrator
Postat
Acum 43 minute, KND | wasd a spus:

buna ziua

Vă adresez acest mesaj pentru a vă reaminti două aspecte administrative care necesită atenția dumneavoastră:

Schimbarea imaginii de profil pe Teamspeak
În urma discuțiilor recente, am observat că actualizarea imaginii de profil nu a fost încă realizată. Vă rog să efectuați această modificare la cea mai apropiată ocazie, pentru a reflecta actualitatea și profesionalismul dorit.

Atribuirea gradului de manager pe forum pentru @BandB
Conform deciziilor convenite, este necesară actualizarea statutului acestei persoane pe forum, astfel încât să reflecte noul său rol. Acest pas este esențial pentru claritatea și funcționalitatea platformei.

Vă mulțumesc anticipat pentru timpul alocat acestor actualizări. Dacă întâmpinați dificultăți sau aveți nevoie de detalii suplimentare, vă stau la dispoziție.

Cu stimă,
KND | wasd
KND.LEAGUECS.RO

Salut, gradul de manager a fost adăugat și în cel mai scurt timp o să fie actualizată și iconița de pe teamspeak3.
Am redimensionat poza trimisă de tine și a fost schimbată.

Postat

Vă scriu pentru a solicita actualizarea IP-ului serverului meu de Counter-Strike 1.6, KND.LEAGUECS.RO, în lista comunității. Din cauza unor schimbări tehnice, IP-ul serverului s-a modificat, iar noul IP este: [135.125.146.130:27015].

Mentionez că DNS-ul serverului (KND.LEAGUECS.RO) va rămâne neschimbat, la fel ca și modul remake cs:go implementat pe server. Singura modificare este legată de adresa IP.

Dacă sunt necesare informații suplimentare, vă stau la dispoziție.

Vă mulțumesc anticipat pentru sprijinul acordat!

KND | wasd
KND.LEAGUECS.RO

• Administrator
Postat (editat)
Acum 27 minute, KND | wasd a spus:

Vă scriu pentru a solicita actualizarea IP-ului serverului meu de Counter-Strike 1.6, KND.LEAGUECS.RO, în lista comunității. Din cauza unor schimbări tehnice, IP-ul serverului s-a modificat, iar noul IP este: [135.125.146.130:27015].

Mentionez că DNS-ul serverului (KND.LEAGUECS.RO) va rămâne neschimbat, la fel ca și modul remake cs:go implementat pe server. Singura modificare este legată de adresa IP.

Dacă sunt necesare informații suplimentare, vă stau la dispoziție.

Vă mulțumesc anticipat pentru sprijinul acordat!

KND | wasd
KND.LEAGUECS.RO

Banner a fost actualizat, urmează să fie schimbat actualizat și IP pentru DNS.

@Ares image.png

Editat de Ares

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate