Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Martie 27 Administrator Postat Martie 27 Acum 4 minute, KND | wasd a spus: Salut As dori sa ii dau grad Manager server și acces pe secțiunea KND @KND | RAZzA Done. 4 1 Citează
KND | wasd Postat Aprilie 12 Autor Postat Aprilie 12 salutare . as vrea sa renunt la sectiunea (KND | BAN-LIST OWNER) multumesc! Citează
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Aprilie 12 Administrator Postat Aprilie 12 Acum 11 minute, KND | wasd a spus: salutare . as vrea sa renunt la sectiunea (KND | BAN-LIST OWNER) multumesc! Done. 3 1 Citează
KND | wasd Postat Octombrie 25 Autor Postat Octombrie 25 Salutare! As vrea sa le scot gradul de manager @axfsi @Fuckthisgame.# Și sa Mi treceti serverul din classic in CS:GO Remake Mulțumesc Citează
Administrator Alexandru06 @ LCS Postat Octombrie 25 Administrator Postat Octombrie 25 1 oră în urmă, KND | wasd a spus: Salutare! As vrea sa le scot gradul de manager @axfsi @Fuckthisgame.# Și sa Mi treceti serverul din classic in CS:GO Remake Mulțumesc Done. 2 1 Citează
KND | wasd Postat Noiembrie 19 Autor Postat Noiembrie 19 salut !! as vrea daca se poate . cand se poate sa imi inlocuiti poza knd din dreptul fiecarei rubrici. nu mi a placut nici o data dar nici nu vrut sa va stresez cu un lucru atat de neinsemnat. asta este poza ce as vrea sa o am pe forum cat si pe ts3 ca si tag https://imgur.com/a/LpTMVxW . multumesc ! Citează
Administrator Andt. Postat Noiembrie 19 Administrator Postat Noiembrie 19 Acum 12 minute, KND | wasd a spus: salut !! as vrea daca se poate . cand se poate sa imi inlocuiti poza knd din dreptul fiecarei rubrici. nu mi a placut nici o data dar nici nu vrut sa va stresez cu un lucru atat de neinsemnat. asta este poza ce as vrea sa o am pe forum cat si pe ts3 ca si tag https://imgur.com/a/LpTMVxW . multumesc ! Pe forum done , in cel mai scurt timp va fi modificata si iconita pe teamspeak! 1 Citează
KND | wasd Postat Decembrie 9 Autor Postat Decembrie 9 buna ziua Vă adresez acest mesaj pentru a vă reaminti două aspecte administrative care necesită atenția dumneavoastră: Schimbarea imaginii de profil pe Teamspeak În urma discuțiilor recente, am observat că actualizarea imaginii de profil nu a fost încă realizată. Vă rog să efectuați această modificare la cea mai apropiată ocazie, pentru a reflecta actualitatea și profesionalismul dorit. Atribuirea gradului de manager pe forum pentru @BandB Conform deciziilor convenite, este necesară actualizarea statutului acestei persoane pe forum, astfel încât să reflecte noul său rol. Acest pas este esențial pentru claritatea și funcționalitatea platformei. Vă mulțumesc anticipat pentru timpul alocat acestor actualizări. Dacă întâmpinați dificultăți sau aveți nevoie de detalii suplimentare, vă stau la dispoziție. Cu stimă, KND | wasd Detinator principal server KND.LEAGUECS.RO 1 Citează
Administrator RĂDUCU Postat Decembrie 9 Administrator Postat Decembrie 9 Acum 43 minute, KND | wasd a spus: buna ziua Vă adresez acest mesaj pentru a vă reaminti două aspecte administrative care necesită atenția dumneavoastră: Schimbarea imaginii de profil pe Teamspeak În urma discuțiilor recente, am observat că actualizarea imaginii de profil nu a fost încă realizată. Vă rog să efectuați această modificare la cea mai apropiată ocazie, pentru a reflecta actualitatea și profesionalismul dorit. Atribuirea gradului de manager pe forum pentru @BandB Conform deciziilor convenite, este necesară actualizarea statutului acestei persoane pe forum, astfel încât să reflecte noul său rol. Acest pas este esențial pentru claritatea și funcționalitatea platformei. Vă mulțumesc anticipat pentru timpul alocat acestor actualizări. Dacă întâmpinați dificultăți sau aveți nevoie de detalii suplimentare, vă stau la dispoziție. Cu stimă, KND | wasd Detinator principal server KND.LEAGUECS.RO Salut, gradul de manager a fost adăugat și în cel mai scurt timp o să fie actualizată și iconița de pe teamspeak3. Am redimensionat poza trimisă de tine și a fost schimbată. 1 Citează
KND | wasd Postat Luni la 18:18 Autor Postat Luni la 18:18 Vă scriu pentru a solicita actualizarea IP-ului serverului meu de Counter-Strike 1.6, KND.LEAGUECS.RO, în lista comunității. Din cauza unor schimbări tehnice, IP-ul serverului s-a modificat, iar noul IP este: [135.125.146.130:27015]. Mentionez că DNS-ul serverului (KND.LEAGUECS.RO) va rămâne neschimbat, la fel ca și modul remake cs:go implementat pe server. Singura modificare este legată de adresa IP. Dacă sunt necesare informații suplimentare, vă stau la dispoziție. Vă mulțumesc anticipat pentru sprijinul acordat! KND | wasd Detinator principal server KND.LEAGUECS.RO Citează
Administrator RĂDUCU Postat Luni la 18:43 Administrator Postat Luni la 18:43 (editat) Acum 27 minute, KND | wasd a spus: Vă scriu pentru a solicita actualizarea IP-ului serverului meu de Counter-Strike 1.6, KND.LEAGUECS.RO, în lista comunității. Din cauza unor schimbări tehnice, IP-ul serverului s-a modificat, iar noul IP este: [135.125.146.130:27015]. Mentionez că DNS-ul serverului (KND.LEAGUECS.RO) va rămâne neschimbat, la fel ca și modul remake cs:go implementat pe server. Singura modificare este legată de adresa IP. Dacă sunt necesare informații suplimentare, vă stau la dispoziție. Vă mulțumesc anticipat pentru sprijinul acordat! KND | wasd Detinator principal server KND.LEAGUECS.RO Banner a fost actualizat, urmează să fie schimbat actualizat și IP pentru DNS. @Ares Editat Luni la 18:46 de Ares 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.