Sari la conținut

[Știri Gaming] - Netflix adaugă trilogia Grand Theft Auto la colecția sa de jocuri


seven7sin

Postări Recomandate

Netflix anunță că începând cu 14 decembrie nu mai puțin de 3 jocuri din seria Grand Theft Auto vor fi disponibile membrilor Netflix, pentru instalare din App Store și Google Play Store, cât și din aplicația Netflix pentru mobil.

Acestea sunt Grand Theft Auto III – The Definitive Edition, Grand Theft Auto: Vice City – The Definitive Edition și Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition. Fanii GTA care doresc să poată juca aceste titluri de îndată ce sunt disponibile sunt încurajați să se pre-înregistreze.

În prezent, librăria de jocuri Netflix numără deja peste 80 de titluri, toate disponibile abonaților în mod complet gratuit, fără reclame, opțiuni deblocabile contra cost sau alte costuri ascunse.

Grand-Theft-Auto-Netflix-780x470.webp

Pentru clarificare, este vorba de jocurile GTA deja lansate în versiune pentru mobil și nu edițiile acestora pentru PC sau consolă. Din păcate, versiunile remaster ale trilogiei Grand Theft Auto nu sunt dintre cele mai reușite, însă impresia este valabilă mai degrabă dacă ne raportăm la jocuri moderne. Dacă te numeri printre cei care au savurat GTA III încă de la lansarea inițială, de acum 22 de ani, cu siguranță nu te va deranja să-l revezi, împreună cu succesorii săi din acea eră.

Alternativ dacă nu ești abonat poți achiziționa și separat jocurile sus amintite la preț de aproximativ 5 USD per bucată, costul pe 3 luni al celui mai ieftin abonament Netflix (cel cu reclame). Așa că poate faci o afacere mai bună alocând aceste fonduri pentru un abonament Netflix îmbunătățit, cu acces la librăria de filme și cea de jocuri.

Deși nu este primul astfel de parteneriat semnat cu un mare studio de jocuri (ex. Ubisoft, Riot și SNK), colaborarea cu Rockstar denotă o schimbare de atitudine pentru Netflix, administratorul platformei de streaming arătându-se tot mai dispus să aducă și francize celebre în colecția sa de jocuri, în speranța de a atrage în rândul abonaților și pasionați de jocuri pentru care filmele nu reprezintă neapărat „felul principal”.

 

SURSA:ZONAIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate