Sari la conținut

[Stiri Lume] Un adolescent acuzat de crimă a evadat dintr-o închisoare din SUA pentru a doua oară în mai puțin de o lună


akTeNvz

Postări Recomandate

Un adolescent acuzat de crimă a evadat dintr-o închisoare din SUA pentru a doua oară în mai puțin de o lună 

MTYxZTQ5ZTI5ZDVmYzMxYmJlNWY5ZTg2MjdhYjJj

           Un suspect de crimă în vârstă de 17 ani, care evadase deja dintr-un penitenciar pentru minori din Louisiana, a evadat din nou sâmbătă împreună cu un alt tânăr suspectat de crimă, a anunţat poliţia. Cei doi tineri de 17 ani acuzaţi de crimă au evadat din Centrul de detenţie pentru minori East Baton Rouge. Într-un comunicat de presă, oficialii au declarat că investighează modul în care s-a produs evadarea. Poliţia din Baton Rouge şi US Marshals Service îi caută pe cei doi. Unul dintre tineri, care a fost acuzat de crimă de gradul doi, a evadat anterior, la 13 noiembrie. Adolescentul şi un alt deţinut au fugit în timp ce gardienii îi duceau pe deţinuţi înapoi în celulele lor, după ce a izbucnit o bătaie în unitate, a relatat The Advocate.

          Ei au fost prinşi după 24 de ore de căutări, scrie news.ro. Centrul pentru minori din East Baton Rouge a fost ţinta criticilor din cauza evadărilor repetate şi a episoadelor de violenţă, potrivit publicaţiei. În 2021, cinci deţinuţi au evadat după ce au atacat o angajată, luându-i cheile şi închizând-o într-o celulă fără aparatură radio. De asemenea, unii dintre ei au atacat personalul cu nişte cuţite improvizate. În februarie 2022, o bătaie în care au fost implicaţi opt adolescenţi a dus la rănirea a trei dintre ei. Parohia East Baton Rouge a alocat 2 milioane de dolari pentru îmbunătăţirea securităţii. După evadarea de la începutul lunii noiembrie, oficialii parohiei au declarat că aceste modernizări sunt încă în faza de planificare şi proiectare.
 

sursă: digi24.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate