Sari la conținut

[ Stiri Valorant ] - Iso jucator nou duelist


Villanelle

Postări Recomandate


Iso-in-Ultimate-Arena.jpg

Jucătorii Valorant au descoperit o modalitate ascunsă de a introduce abilitățile în arena finală 1v1 a lui Iso dintr-o parte complet diferită a hărții.

Cel mai nou agent al lui Valorant, Iso, va juca. Duelistul din China aduce un nou kit pentru a ajuta la izolarea inamicilor și a împinge pe site, făcând spațiu echipei lor. Iso a fost un agent puțin controversat pentru a se alătura listei lui Valorant, totuși, mulți jucători profesioniști argumentând dacă lipsa sa de mobilitate l-ar face un duelist viabil.

 

O parte a trusei lui Iso care s-a dovedit deosebit de controversată este ultima sa. Ultima lui Iso, Kill Contract, capturează primul inamic lovit de acesta, trimițându-i într-o arenă în care cei doi trebuie să lupte unul cu celălalt într-un 1v1. Gândiți-vă la asta similar cu Ultimate-ul lui Mordekaiser din League of Legends.

 

Jucătorii nu au voie să folosească abilitățile în interiorul finalului lui Iso, dar Iso primește mai multă acoperire înainte de a începe lupta, oferindu-i un mic avantaj. Cu toate acestea, jucătorii au descoperit că arena este de fapt mult sub harta jocului, ceea ce înseamnă că este posibil ca agenți precum Astra să își poată introduce abilitățile de contrabandă.

 

Jucătorii Valorant descoperă că Astra poate introduce stele în Iso Ultimate
Controlerul Astra poate accesa harta prin intermediul Formei sale Astrale, permițându-i să vadă harta în întregime. De acolo, ea poate plasa stele pe care le poate transforma în fumuri sau abilități de control al mulțimii.

Înscrieți-vă gratuit la Dexerto și primiți:
Mai puține anunțuri|Modul întunecat|Oferte în jocuri, televiziune și filme și tehnologie

Cu toate acestea, Astra poate accesa și arena supremă a lui Iso dacă manevrează sub hartă. După cum arată clipul, Astra poate plasa stele în arena supremă a lui Iso, pregătindu-le pentru atunci când în cele din urmă va captura un inamic.

 

Ea poate apoi să-și activeze abilitățile CC asupra jucătorului capturat, ceea ce duce la un 1v1 complet nedrept.

Desigur, este puțin probabil ca acest lucru să merite vreodată să fie făcut și poate fi remediat de Riot la un moment dat, dar până atunci nu ezitați să vă luați 1v1-urile gratuite.

Sursa: https://gradinadelegume.firenews.video/oameni-si-evenimente/jucatorii-valorant-descopera-o-modalitate-ascunsa-de-a-introduce-abilitati-in-arena-suprema-a-lui-iso/

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Postezi ca și vizitator. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate