Sari la conținut

[ Stiri Valorant ] - Starea agentilor: Gekko, Deadlock.


Villanelle

Postări Recomandate

ep7_act2_gekko_deacklock_de-jpg.56770

 

Hey !

Anul se apropie de sfarsit si, odata cu el, vom lansa ultimul nostru agent pentru anul 2023. Vocea, pasiunea si piesele voastre au modelat modul in care lucram si ce creeaza echipele. Speranta echipei este ca fiecare agent nou sa introduca noi moduri de a juca si sa schimbe modul in care abordati scenariile vechi. Pe masura ce adaugam la aceasta minunata lista, Agentii pot fi, de asemenea, o reflectare a ta si a prietenilor tai.

4tuBGGC.jpeg

 

Gekko si prietenii sai au fost atmosfera din LA care a dat startul anului. Am vrut sa exploram diferite moduri de a ne initia in locatii, iar echipa ne-a oferit instrumentele necesare pentru a face acest lucru. In cadrul rolului de initiator, locul lui Gekko in roster inca se formeaza si suntem incantati sa vedem cum va aparea, avand in vedere recentele schimbari de echilibru.

Prietenii rautaciosi si-au gasit, de asemenea, drumul spre inimile voastre. Intotdeauna am stiut ca Mosh, Dizzy, Thrash si, bineinteles, Wingman vor fi ceva special, dar voi toti i-ati dus la un nou nivel prin modul in care au fost imbratisati. Gekko a fost un risc mare din partea noastra, iar dragostea voastra pentru el ne-a aratat ca a fost un risc corect.

agents-banner_deadlockupdate_orange.png

 

Deadlock, pe de alta parte, nu a fost la fel de dornica sa-l imbratiseze pe Gekko si creaturile sale. Ea nu accepta glume proaste din partea nimanui si este aici pentru a opri orice amenintare sau agresiune.

Desi poate dura luni de zile pentru ca potentialul si contributiile unui nou agent sa se faca simtite, am auzit ca multi dintre voi au sentimentul ca adaugarea ei la lista Santinelelor este putin cam slaba in acest moment. Suntem cu ochii pe zonele din trusa ei pe care le putem imbunatati si care l-ar ajuta pe Deadlock sa devina o Santinela care poate reactiona mai bine...

Acum, la final de an, mai avem un ultim agent de dezvaluit. Au trecut aproape doi ani de cand ultimul nostru duelist, Neon, s-a alaturat listei si multi dintre voi, egoisti, ati cerut inca unul nou. In esenta sa, Valorant este un tactical shooter bazat pe echipa, in care jocul cu arme straluceste. Pentru unii dintre voi, asta inseamna sa demonstrati de ceea ce sunteti in stare prin inamici ca Jinggg si sa puneti ore intregi sa faceti click pe acele sfere de aim training pentru acel 5K curat.

Urmatorul agent este pentru voi. Avem, de asemenea, o mica intorsatura de situatie pe care nu ati fi crezut ca o veti gasi in Valorant... ei bine... unii dintre voi poate ca ati visat in directia corecta.

enkjuJh.jpg

Sursa: playvalorant.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Postezi ca și vizitator. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Din păcate, conținutul tău conține termeni pe care nu îi permitem. Te rugăm să editezi conținutul pentru a elimina cuvintele evidențiate de mai jos.
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Restabiliți configurația implicită

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate