Sari la conținut

[Predator]Reclamație Cristi


Humandotexe

Postări Recomandate

Numele dvs: Humandotexe

Numele adminului reclamat: CrisTy ;x neRv1

Data si ora: 14.11.2023 13:50 (Spania)

Motiv reclamatie: Gag aiurea + Frustrări 

Dovada (Print la consola sau demo) :   https://imgur.com/a/gZjlVN5

 

Explicație: Eram pe aim_ak-colt iar în echipa Tero erau 2 pred. Domnul admin frustrat o zis când eram în echipa CT 2 Pred: "Echilbrați !" (Fiind eu unu dintre Pred). Doar că, atunci când erau 2 Pred în echipa tero iar eu nu mai eram Pred, n-o zis nimic, și s-o mutat la echipa T, la care eu am făcut comentariu' afișat în Snapshot. După asta, în loc să avertiseze despre limbaj, dă kick, la care eu intru și zic al 2-lea mesaj afișat în Snapshot, după care îmi iau gag 10 minute pe motiv: gura. Stai să îți zic un lucru vere. Am fost admin pe sv mai mult timp de cât tine, am făcut și eu greșeli, multe, dar eu nu mi-am luat nici-o reclamație pe forum. Din câte am văzut, tu ai deja 2-3. Nu se dă Gag 10 minute pt că cineva îți zice adevăru, ești obsedat după rank și să faci fraguri, a.k.a ești un publicar. Nu e nimic rău în a fi un publicar, doar recunoaște-ți greșelile. Erau 2 Pred la T și eu aveam o echipă de toată frumușețea, te-ai băgăt numa să te dai mare că mă iei pe mine (Între noi fie vorba, pe ak-colt te-am luat de vreo 5-6 ori, te-ai băgăt Spec și ai ieșit, am și demo, dar asta nu zici :)). I-ai dat ban la Linu$ pe motiv: pa, asta denotă ce fel de calitate de admin ai. O regulă simplă: ban-urile pe motiv pa, marș , etc sunt nefondate, nu e motiv să pui pa, dar te iertăm fiindcă încă ești noob la adminat. Dacă nu știi să adminezi, ești un frustrat cu aere de superioritate și singuru tău scop e să dai gag la oricine zice sau face cea mai mică greșeală, ăstă nu e locu' puiule. Să decidă staffu ce să facă cu tine, eu ti-aș da 1 bilă neagră, așa poate te mai potolești puțin. 

 

Acum te aștept cu injurăturile pe forum și limbaju' tău de frustrat caracteristic, io o să beau un ceai și-o să mă prăpădesc de râs în timp ce le citesc.

 

Apropo: O trebui să aștept 20j de minute pt ungag fiincă inteligentu ăstă o schimbat harta și s-o resetat timpu, nașpa sistem de gag.

 

Mersi pt că-ți citit. spor în continuare :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate