Sari la conținut

{PREDATOR} Reclamatie admin CrisTy ;x neRv1


DRaKu-ak47

Postări Recomandate

Numele dvs:  DRaKu-ak47

Numele adminului reclamat: CrisTy ;x neRv1 

Data si ora: 13.11.2023 18:00

Motiv reclamatie: ABUZ!!!!!!

Dovada (Print la consola sau demo) : dovda nu o mai am ca am inchis cs u...

TIn sa marturisesc ca imi pare rau Mihai pentru ce ti-am scris da nu mai puteam de nervi ca iti acoperi toti adminii incopetenti si habar nu au sa fie niste admini si ei cred ca daca au acces mare fac ce vor ei!

ieri dupa cateva runde dupa ce am intrat pe sv am scris pe u@ la misto, nu m-am adresat nici lui baiat fin nici lui Cristy, am scris la misto "esti un terminat", dar repet, nu m-am adresat efectiv la nimeni!

dupa care cristy tot intreba pe cine am facut un terminat si nu am raspuns ca nu am vrut... dupa mi-a dat kick... dupa am intrat pe sv si am scris " ce dai ma kick? vezi-ti drq de jocu tau si lasa-ma in pace" Baiat Fin poate sa confirme aceste acuzatii fiindca a fost pe sv cand s-a intamplat asta!

Mihai, nu mai suport frate adminii astia incopetenti, stiu ca si eu am gresit cat timp am fost admin si am fost pedepsit si am tot incercat sa imi revizuiesc comportamentul pentru a-mi recupera adminu dorit!

dar nu ai cum frate cu astia!!!!!! eu nu am atata timp sa intru pe laptop fiindca sunt foarte prins cu munca si dau de un idiot din asta sa imi strice ziua, cum sa nu ma enervez ?

si ma enerveza faza ca tii cu idiotii!!!!!!

nu se face asa frate... nu sunt singurul care il reclam pe Cristy.....

Nu am nimic cu tine Cing, chiar am vrut sa ne intelegem.... imi pare nespus de rau pentru ce ti-am zis...

Cristy se ia de toata lumea fara motive!!!.... total aiurea... da gag uri aiurea, face poze aiurea, fa kick u ri aiurea,,,,face multe chestii aiurea... cand il omoara altii mai buni decat el face poze sau cere wg... sa stii ca nu esti singurul jucator bun de pe lumea asta!  Tu cing, pentru orice se intampla dai vina pe mine ca cica eu l-am "provocat" nu am provocat frate pe nimeni!!

da daca i-am zis "vezi-ti drq de jocu tau si lasa-ma in pace" asta nu e un motiv sa imi dea ban pt 2 ore ca cica "calm" i-am zis doar sa ma lase sa ma joc linistit.... ca daca nu dadea kick fara motiv nu ii ziceam cu "drq" da e prea enervant omu asta!!!! Baiat Fin, te rog sa raspunzi si tu la aceasta reclamatie fiindca ai fost de fata si la fel te-a amenintat si el ca vei ramane fara acces! DIn idioti din astia ne facem probleme aiurea....

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate