Sari la conținut

[FOTBAL] - Valeriu Argăseală a dat din „casă”! Cine este antrenorul alături de care a colaborat cel mai bine la FCSB


devylinn @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

1.jpg

Argăseală a dezvăluit că în ciuda faptului că Mirel Rădoi lasă impresia unui antrenor rigid, sau poate chiar capricios, cu acesta a colaborat cel mai eficient la FCSB.

O să vi se pară o aroganță, dar nu plec de la premisa că nu pot lucra cu cineva. Nu pot să nu iubesc, nu pot să n-am comunicare chiar dacă e rău. N-am cum să pun barieră că n-am aceleași idei. Sunt obligat să mă modific eu, să îmi schimb eu comportamentul față de antrenor, dacă trebuie să lucrăm. Trebuie să construim. E foarte ușor să spui «nu vreau să lucrez» cu cutare și-am plecat, la revedere. Nu e forma să progresăm.

Mirel Rădoi, antrenorul alături de care Argăseală a lucrat cel mai bine

Mirel Rădoi! Cu toate că e un tip capricios, cu personalitate foarte mare. Dar în aceiași măsură nu-i poți cere unei persoane să aibă personalitate foarte puternică și să se comporte ca un bebeluș cu tine. Mirel a fost un jucător care a muncit foarte mult”, a dezvăluit Valeriu Argăseală, potrivit GSP.

Valeriu Argăseală (68 de ani), în trecut arbitru asistent de fotbal, ocupă funcția de președinte al clubului FCSB din anul 2007.

S U R S A

  • Like 4
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate