Sari la conținut

[Crima] Un bărbat din Galați și-a ucis iubita și apoi s-a făcut nevăzut


Claudikes

Postări Recomandate

6CagbtY.jpg

Este mobilizare generală la Galați în căutarea unui criminal sângeros, care și-a omorât iubita și a fugit. Zeci de polițiști, însoțiți de câini de urmărire, scotocesc împrejurimile orașului.

Până acum, anchetatorii au găsit într-o râpă mai multe mucuri de țigară, o plapumă și câteva obiecte care conduc la ideea că suspectul și-a improvizat un adăpost.

Suspectul și-a bătut iubita până când a lăsat-o fără suflare. La locul tragediei, polițiștii au găsit doar trupul femeii de 46 de ani, însă nici urmă de agresor.

Localnic: „A făcut o faptă care a îngrozit toată comunitatea și suntem șocați și noi”.

Localnic„Probabil nervi, probabil a consumat alcool. Vecinul de la deal a auzit. A sunat poliția, a venit ambulanța. Știe unde să se ascundă. El de câțiva ani buni lucrează ca cioban, ca gonac”.

150 de polițiști, însoțiți de câini de urmărire, scotocesc împrejurimile satului Cotoroaia, acolo unde s-a petrecut crima. Au trecut deja cinci zile, iar polițiștii nu au reușit să dea de urma suspectului.

Localnic: „Se caută de patru zile. Este un cunoscător al pădurilor, al râpelor din comună. Până acum nu a fost găsit. Avea o viață dezorganizată”.

Ovidiu Zaharia, procuror al Parchetului Tribunalului Constanța: „Pe fondul consumului de alcool și al geloziei, acesta a lovit-o cu un fier pe concubina sa, în locuință dânsului din localitatea Cernătești. Acesta s-ar sustrage și s-ar afla undeva în extravilanul localității”.

Victima și agresorul aveau o relație de doi ani. Femeia făcea naveta între Brăila, unde locuia împreună cu părinții, și satul Cotoroaia. Obșnuia să stea cu iubitul ei la sfârșit de săptamână.

Sursa

  • Like 7
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate