Sari la conținut

[Știri IT] - Acer Vero – laptop realizat din PET-uri reciclate


dobre.ak47

Postări Recomandate

Cand discutam poluare ne-am obisnuit sa vorbim despre masini. Din pacate nu doar ele polueaza, insa este bine ca reusim sa reducem emisiile din fiecare categorie. Electronicele sunt si ele responsabile pentru un grad mare de poluare chiar daca la prima vedere nu pare. Acer incearca sa echilibreze putin balanta prin seria Vero.

Seria Vero reprezinta produse realizate din plastic reciclat si care la randul lor sunt usor de procesat la sfarsitul vietii. In gama Vero gasim destule produse, in special laptop-uri, insa acestea nu sunt realizate integral din PET-uri reciclate. In cazul de fata avem un laptop realizat din plastic reciclat, insa nu in totalitate. Nu toata carcasa poate fi realizata acum asa, dar este un inceput.

Spre exemplu, cutia este din carton reciclat si pana aici totul este bio. Ca tot vorbim de amabalaj, acesta este unul simplu din carton si printat cu cerneala pe baza de apa. La randul sau este usor de reciclat atunci cand este aruncat.

Laptop-ul este interesant si el. Mare parte din plasticul folosit in fabricarea lui provine din deseuri, iar asta se vede numai cand te uiti la structura carcasei. Cel putin in zona tastaturii si pe spate o sa vezi particule de plastic.

Acer-VERO-22-200x150.jpg     Acer-VERO-18-200x150.jpg    Acer-VERO-3-200x150.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate