Sari la conținut

[ Știri Lume ] - ”Este înarmat, periculos și încă în libertate”. Robert Card, atacatorul din Maine, este cea mai căutată persoană din SUA


dobre.ak47

Postări Recomandate

Este înarmat, periculos și încă în libertate. Asta spune poliția despre cea mai căutată persoană din Statele Unite în acest moment.

 

  1. Este vorba despre un individ care a ucis, cel puțin 18 oameni, și a rănit câteva zeci după ce a tras cu o armă automată la o sală de bowling și într-un local din statul Maine.
  2. Întreaga localitate cu 38 de mii de locuitori, și alte câteva așezări învecinate sunt în lock-down în timp ce sute de polițiști și agenți FBI îl caută pe asasin - Robert Card, autorul celui mai sângeros atac armat din America ultimilor ani.
  3. Miercuri seară, în jurul orei 19, atacatorul a început să tragă întâi la o sală de bowling din orașul Lewiston. În scurt timp au răsunat focuri de armă și la un restaurant aflat la șase kilometri distanță.
  4. ”Poliția intervine în două locații cu trăgători activi în orașul Lewiston. Solicităm ca toate unitățile disponibile să se deplaseze la Lewiston pentru a face față acestor incidente cu trăgători activi”.
  5. Dar, a anunțat ulterior poliția, a fost un singur trăgător.
  6. În exteriorul sălii de bowling, cineva a surprins momentul în care oamenii ies din clădire în fugă și sunt percheziționați de polițiști. Un bărbat care tocmai se descălțase, pentru a-și pune pantofii de bowling, a scăpat teafăr fiindcă s-a ascuns în încăperea mecanismului care ridică și coboară popicele.
  7. ”Era o seară obișnuită la bowling când a intrat un individ și s-a auzit o pocnitură puternică. Am crezut că s-a spart un balon. Mi-am dat apoi seama că nu a fost un balon și că apăruse un individ care avea o armă. M-am pus pe burtă pe pista de bowling și m-am târât până la lăcașul popicelor. Am stat acolo aproape zece minute, până la sosirea polițiștilor. A fost ceva înspăimântător”.
  8. O româncă stabilită în Statele Unite, care locuiește aproape de locul primului atac, a povestit că a auzit focuri de armă și s-a speriat.
  9. Sute de polițiști și agenți FBI din câteva state federale s-au mobilizat pentru căutarea atacatorului.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate