EveWitch Postat Octombrie 25, 2023 Share Postat Octombrie 25, 2023 1. Adaugare de sisteme noi precum [ POINTS , POWER , POINTSHOP ] Systemul de points consta in a primi coins per KILL / EXCHANGE [ 1000 AP = 1 P ] / 10 minute online = 1 P POWER - Consta in a avea puteri extra care acestea pot fi cumparate / upgradate doar cu POINTS, ca exemple : Puterile sunt : SPEED = Fiecare upgrade sa aiba 0.01x multiply sau sa primesti +! speed per upgrade x50 = 50 speed / 0.5x speed, as alege 50 speed sincer pentru ca ultimele clase avand deja viteza mare, cu 0.5x v-a fi jale. DAMAGE = Fiecare upgrade sa aiba 0.01x . multiplayer la damage. Upgrade maxim 50x = 0.5x multiplier damage BOOSTER = Fiecare upgrade sa primesti 0.01x multiplier la AP .[ Ammo packs ] Upgrade maxim 50x = 0.5x multiplier AP LIGHTNING = Abilitatea de a da de la 1-5 fulgere in zombie care is in apropierea / in tinta ta. = 1x lightning per 10X upgrade = max 50x upgrade = 5x lightining [ 5x target zombie nu 5x utilizari !!! ] Primul upgrade iti da puterea in sine, dupa upgradeurile de la 2-19 sa fie de damage boost, upgrade 20 sa fie al doilea lightning target [ aici lightningul o sa dea in 2 zombie nu doar in 1 ] de la 21-29 boost daamge si tot asa . ati prins ideea TELEPORT = Abilitatea de a te teleporta 1 data per runda unde iti tii tinta. aici sa fie doar 1 singur upgrade iar acesta sa fie scump rau . JUMP = Primesti JUMP in plus, 1-3 jump in plus fata de default. 3x upgrade-uri si va fi scump in points . ARMOR = Primesti armura bonus la inceperea rundei, se da STACK . 2 armura per UPGRADE . 2 armor per upgrade x 50 = 100 armor. Daca ai VIP de exemplu si primesti 65 armura la inceputul rundei atunci vei primi defapt 165, dar daca ai avut de runda trecuta de exemplu 200 armura, VIP si UPGRADE-ul sa nu isi dea STACK, incat sa nu fie baietii de level mare sa stea ascunzi vro 2 runde sa stackeze 999 armura si dupa sa rupa . HP = Primesti HP bonus, 1 HP per upgrade sau 2 HP per upgrade etc . 2x50 upgrade = 100 HP bonus, sau sa fie 4x50 = 200 HP bonus etc . Ca exemplu eu mi-am imaginat sa fie cate 50x upgrade-uri per putere, incat sa dureze ceva sa le upgradezi si sa fie un lucru pentru care chiar sa muncesti ca sa poti sa fii mai bun, lafel si exemplele de multiplier la damage la hp si restu is doar un exemplu, Dar aceste exemple eu le cred destul de bune ba chiar perfecte, poate cu mici modificari, pretul la upgrade-uri v-a fi o problema dar asta se va discuta oricum . Cu POINTS poti sa dai si exchange in AMMO, asta v-a fi folositoare persoanelor ce au 100% POWER . 2. Sistem AFK, cine este AFK Sa aiba automat KICK, asta ar fi poate o problema daca serverul are boost si botii sa fie dati afara, dar presupun ca poate se da retry la boti, sunt persoane de stau AFK si fac ammo si poate si points pe viitor daca se v-a adauga acest sistem . 3. Modificare VIP Sa aiba +1 JUMP , mai multa armura deoarece 65 + 100 de pe shop = 165 este efectiv nimic daca vine unu si iti da hit la spate . 2x AP / DAMAGE Damage reward sa creasca de la 120 la 140 . Ammo inf + no recoil . 4. Modificare iteme shop Adaugare ammo infinit si no recoil, iar acestea sa fie one round si all map, adica ori cumperi o runda ori cumperi toata mapa . Adaugarea M16 care sa fie toata mapa, automat la un pret decent avand in vedere ca are un damage maricel si trage si bine etc, Ca tot acest server e axat pe chestii clasice, m16 este efectiv cea mai clasica arma pe zombie P.S inteleg ca vreti sa nu faceti un server SF avand in vedere ca multe chestii cum ar fi astea 2 si chiar si jetpack is scoase, dar sincer gameplay-ul ar fi schimbat mult si multi dintre playeri nu joaca din cauza la acestor 3 chestii, personal am eu un prieten si am vrut sa ne apucam de acest server iar lui ii place serverul numa ca aceasta chestie cu jetpack nu il face incat sa se apuce, sunt multi ce iubesc zombie cel classic acela cu jetpack si alte nebunii si din cauza unor chestii atat de mici serverul are mai mult de platit decat de castigat, Nu trebuie neeaparat sa fie cel mai op jetpack, am vazut unele jetpack-uri de zbori 5 secunde si dupa astepti 30 sa se incarce.. adica se poate adauga si asa incat sa nu strice chiar de tot gameplay-ul, iar faza cu ammo infinite si no recoil este cam necesara, armele trag naspa rau dintr-un spray dai maxim 10 gloante in zombie, daca apuci si cap esti smeker, ammo infinite nu este obligatoriu dar totusi, cel putin va rog macar no recoil si jetpack sa fie adaugate, no recoil sa fie sub forma de o runda sau o mapa cumparat, 2 preturi diferite dar totusi cu un mic discount la ala cu a cumpara toata mapa . 5. Adaugarea de limite la shop . Multe iteme sunt OP daca sunt cumparate prea des si ar fi frumos un sistem in care sa iti blocheze ce cumperi per runda / per mapa, iar acesta sa si arate ca este gen 0/1 sau 0/10, si sa iti arate ca ai cumparat 5/10 etc daca intelegi ideea . 6. Scoaterea armei thanatos, Acea arma este prea OP si sincer daca voi credeti ca jetpack ammo infinite si no recoil distruge gameplay-ul, thanatos e cat toate la un loc, Dai vro 10 gloante cu el, se blocheaza in zombi sau in obiecte etc si zombie ia damage incontinu, faci foarte mult AP si sincer nu ai sanse sa castigi zombie vs survivor cu acea arma, De exemplu azi am jucat de la 7 sau 8 pana la 10, FELU a stat toate aceste ore si serverul era aproape full, efectiv a fost haos si cred fara nici o gluma ca facea lejer 10k AP per mapa sau poate si mai mult cu arma aia, si era imposibil sa il omori, se ascudea undeva si punea vro 10 d-alea blocate in ascunzatoare aia si cum intrai luai insta kill,sau tragea dupa afk si statea glontul ala blocat in ei pana murea, Sincer arma este prea OP si merita scoasa , adaugati ceva mai classic sau alte arme care nu au aceslasi tip de tras, ceva de preferat care nu ramane blocat in ascunzatori sau in zombie etc si da atata damage . 7. Daca se poate clasele sa fie statice pentru toti playerii, fara clase speciale pentru playeri / vip incat sa fie toti egali in anumite masuri, cel putin pe partea de zombie / survivor, presupun ca diferenta ditnre VIP si default este destul de mare iar pana acuma de efectiv minim 10 ani de cat timp is servere de zombie din romania, nu au fost existente aceste tipuri de clase sau alte chestii, nu suntem pe metin sa facem costume costum sau alte nebuneli, vorba tot a voastra, ori mai classic ori SF . 8. Adaugarea a mai multor clase, sa fie clase de oameni ce au niste puteri speciale, Mai multe grenazi, arme , damage , primeste 2 points per kill sau 100 AP per kill, are mai multa armura sau mai mult hp. De preferat clasele cu bonus de points / ammo per kill / damage sa fie pe la mijloc . nici level 1 nici level 26 . Pe unele servere sunt asa numite clase de human care au aceste chestii ce am zis eu dar is gratis, adica selectezi la inceput de mapa si poti si schimba, dar aia mi se pare o porcarie, asa clasele de human sa aiba asta per level inloc sa fie aleasa asa pe degeaba, cum ar fi Man of dispair sa fie o clasa de om ce are acea putere de a da damage, care sa fie la level 15, si nu doar un human class ce poate sa fie aleasa si de un inceptor, sper ca intelegi ideea ca eu nu prea stiu sa explic ce tip de sistem era sau ce fel era acel plugin . 9 . REzolvare buguri vizuale sau buguri in general . Nu stiu daca is buguri dar se intampla ca o runda normala in care am fi de exemplu si 10 zombie cu 10 oameni in care eu nu pot lua grenada sau antidot si unele in care pot lua, Logic fiind sa poti lua antidot sau grenazi pana la ultimul om. iar ultimul om sa fie rezistent la grenazi de infectie, cel putin daca mai tineti minte in trecut puteai da grenada infectie si murea ultimul om, aia e o porcarie dupa parerea mea . 10. adaugare sistem register Mai multe server au un sistem in care intri pe server, scrii /reg si iti pui singur parola pe cont etc si cand intri pe server sa nu ai acces la cont / chat nimic pana nu iti pui parola, si daca nu o pui in 60 sec, sa iei kick . ar fi frumos un sistem de genul si aici. 11. Schimbare sistem misiuni . Ar fi frumos daca misiunile ar fi schimbate, sa fie vro 3-4 misiuni in legatura cu Ucide oameni / infecteaza si altele. Idei: Misiuni Usoare / Medii / Grele Misiuni usoare : Ucide 10 oameni , Infecteaza 10 oameni, Ucide 10 zombie Fa level 2 /3 /4 etc , Strange in total 100 AP / 200 AP etc , Castiga 10 runde ca om, castiga 10 runde ca zombie Misiuni medii : Ucide 10 zombie cu m4a1 / ak 47 etc, Ucide 1 nemesis , assasin , fireman , iceman etc Misiuni grele : ucide 10 nemesis , 10 assasin , ucide 1 nemsis cu m4a1, ucide 10 fireman 10 iceman etc . Aceste misiuni sa fie selectate , Misiunile pe server ce sunt acuma nu is MISIUNI, is categorizate ca ACHIEVMENTURI . 12. Clase de zombie si om, nu inteleg de ce dar unele clase de oameni au nume de zombie si unele clase de zombie au nume de clase de om, nu am auzit niciodata de clasa de om HUSK, asta este defapt un zombie ce dadea cu bile de foc .. :)) La unele chestii private cum ar fi arme vip si altele din ce am observat lumea spune ca ca inca is pe joc si nu is scoate pentru ca este fun pentru utilizator, Automat este fun pentru un vip sa stea cu o arma ce e op si sa castige si sa bata pe toti, automat odata ce castigi este " FUN " dar nu si pentru ceialalti utilizatori, Nu o mai luati pe acest tip de mentalitate, incercati in asa fel incat orice chestie adaugata pentru VIP sa fie si " FUN " pentru alti utilizatori non vip, pentru ca degeaba tu ai vip si arma smekeri daca nu ai playeri in care sa tragi, ce faci bagi 10 euro pe zi pe boti si te bati cu botii ? Incercati sa fie ok pentru amandoi, nimeni nu a comentat niciodata pana acuma de cand eu cs de la 7 ani frate nu comenteaza ca VIP face prea mult ammo sau ca VIP are mult damage sau ca are 100 armura, Toti au comentat in legatura cu shopul care este prea OP la VIP, si aici ma refer la arme care se baga toate porcariile de arme si sunt modificare incat sa dai foarte mult damage si sa fie prea op. bagati frate orice tip de arma dar sa fie unpic mai bune ca cele clasice, nu de 5x mai bune . inteleg ca platesti 10 euro frate pt un vip dar nici sa platesti 10 euro si sa scoti toti jucatorii de pe server. Voi o luati ca ba frate o ia de cateva ori si gata s-a terminat, dar ce faci cand is 5 vip playeri pe server frate, sau chiar si daca is 2-3, pai sa ai 2-3 cu thanatos d-ala runda de runda sa vezi ce FUN este, va rog eu frumos unele chestii le inteleg frate is logice dar unele chiar nu au logica... Cum am zis si mai sus, aveam un prieten ce putea sa fie player pe server si nu joaca doar din cauza ca ba nu e jetpack sau ba is chestii care is prea op, si sunt multi ca el . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
EveWitch Postat Octombrie 25, 2023 Autor Share Postat Octombrie 25, 2023 13. Sacii Daca se poate sa nu se mai reseteze sacii atunci cand incepe o alta runda, pur si simplu patesc sa cumpar si sa folosesc 1-2 sau chiar deloc sau chiar jumate nu conteaza si runda urmatoare sa cumpar iarasi alti saci inloc sa folosesc pe aia ce ii aveam ramasi . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
EveWitch Postat Octombrie 26, 2023 Autor Share Postat Octombrie 26, 2023 14. Propun schimbarea sistemului de LaserMine, acesta sa fie schimbat in acela in care trebuie sa il pui pe mijloc si nu lipit de perete, Cat timp sunt adminii nu is probleme de genul " LM LUNG" iar cand acestia nu is online este jale, pe langa asta ca o paranteza mai intra baietii cu no recoil si alte porcarii . dar totusti cat timp nu is adminii LM LUNG este efectiv in orice runda, pana apare un admin si le da slay si altele ... 15. Rezolvare bug MENIU, In multe cazuri in meniu imi apare cum ca pot sa imi dau antidote, sa cumpar grenada si altele, si nu merge, in alte cazuri nu imi apare deloc. 16. Rezolvare plugin la /ore, acolo inloc sa scrie ZM-LEAGUE CS scrie ZM-reclamă . presupun ca acest server ori are pluginul de la ei ori a fost fostul reclamă, in orice caz as sfatui sa intrati in ftp si sa cautati tot ce mai este legat de alte platforme etc si sa schimbati in LeagueCS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
EveWitch Postat Octombrie 26, 2023 Autor Share Postat Octombrie 26, 2023 (editat) 17, Propun sa se schimbe Siren zombie si L4D zombie, cel putin astia 2 pana acum am observat ca au buguri la hitbox, sirena nu poate sa ia cap si L4F cal aproape lafel . Si sper ca nu cumva astia doi sau unu din ei chiar sa aiba chestia asta cu " nu poti da hs " pentru ca cel putin atat sirena cat si l4d au deja abilitati, chestia cu nu poti da hs e deja a doua abilitate . SI ca tot vorbim de clase, Multe din ele nici macar nu au o descriere sau au descriere dar unele is in romana si unele in engleza, pana la urma care si cum ? 18. Propun tot serverul sa fie tradus in engleza, DIn ce observ sunt multi straini si ei nu cunosc limba romana lafel cat si comenzile in romana . Editat Octombrie 26, 2023 de EveWitch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Stas. Postat Octombrie 26, 2023 Share Postat Octombrie 26, 2023 O sa ti raspund cat de clar pot si poate ai sa intelegi, serverul este cat se poate de * clasic * in limita bunului simt, ce zici tu de sistemul cu points ugradeuri deja mergem in POKEMON. JetPack nu se va adauga NICIODATA este un server cu LV Type unde JETPACK UL ar strica tot. Gloante inifinite / No Recoil sunt implementate la VIP cu limita de utilizare sa nu fie prea OP pentru cei care cumpara. 3x Jump detine VIP Premium pe langa cateva alte beneficii nu foarte URIASE sa le spun asa. ( Serverul are nevoie si de monetizare pentru a putea functiona, boosturile fiinds scumpe rau ) Sacii au fost modificati destul de recent, inainte erai de NEINVINS ca ramaneau de la runda la runda si deja dupa 3-4 runde avea 40 saci ia si fa i ceva asa ca e super BINE acum cum este pentru ca pana si cei mai buni si mari playeri nu pot rezista la infinit cand sunt ultimii deci aici e chestie super calumea. Sirena da e corect nu are * HS * dar are hp redus sa compenseze, iar L4D are cap doar trebuie sa stii unde sa tragi. Descrierea la clase intr un fel sau altul e inutila, 90% din oameni stiu clasele de ZM care sunt acum prezente nu trebuie neaparat o descriere ca nimeni nu o citeste si daca chiar e nevoie se poate intreba un ADMIN sau player cu Lv mai mare si ii va explica ce face abilitatea. Bugul la meniu nici nu exista, iti apare ca poti cumpara si cand incerci defapt nu poti e pentru ca CINEVA a facut deja asta, e limita si pe antidot (2 la numar) iar Grenada doar 1 asa ca daca cineva ia inaintea ta grenada in timp ce tu esti in meniu si te gandesti 10min daca sa o iei sau nu cineva a luat o, acelasi lucru si cu antidotul. La chestia cu /ore este un detaliu mic care nu este nici macar o reclama, acest server este vechiul Diavola, ind... sau cum vrei tu sa l numesti, deci este unul si acelasi server in teorie. Daca s ar pune laserul cum spui tu, nu prea ar fi atat de multe locuri in care sa te ascunzi cu acestea si practic limitezi ascunzatorile pe FOARTE MULTE HARTI, o idee super aiurea. M16 a fost dar s a scos din motive clare, no recoil ramanea si pe celelalte arme deci puteai sa iei no recoil la 40AP sau cat era runda de runda. Clasele speciale * pentru HUMAN * sunt VIP Premium care au un SKIN al lor si Runner ( Q ) care este si la Lv 25. ( Din nou este nevoie de monetizare, nu poti intretine un server fara donatii avand in vedere ca boosturile sunt 200E + ) Sper ca am fost destul de clar, acesta nu este un server pokemon, fiecare are preferintele lui daca vrei servere cu JetPack si multiply la puteri si pointuri poti cauta ceva pe placul tau aici este putin mai clasic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Aurelian Postat Octombrie 26, 2023 Share Postat Octombrie 26, 2023 Tot ce spun este stricat parerea mea. 1. Acest sistem este unul complex, si pentru unii greu de inteles. Multi vin sa se joace doar din nostalgie, sau for fun, ca mai au niste timp liber. Acest sistem ar face mai complex jocul, si de fiecare data va trebui sa ii explicam unui player. Acest server este pe cat se poate de simplu, simplu de inteles si jucat. 2. Pe partea de afk, nu poti profita foarte mult de ap-ul care il acumulez pe mapa, mai mult de 50 daca nu ma insel nu poti face. In caz ca acel afk isi face orele doar pentru a aplica pentru un grad pe server, majoritatea adminilor vor stii daca acea persoana a stat afk sau nu. 3. 165 armura este mai mult decat destul, facem jocul cat sa fie mai placut, si sa nu asteptam dupa playeri care detin vip. Dupa spusele tale, am face jocul mult mai lung si ar trebui sa stam unul dupa altu. 4. Despre acel unlimtited ammo si no recoil, ar face ca human-ul sa fie prea op si greu de invins, daca acea persoana ar avea si vip, ar fi greu spre imposibil de a infecta acel player. Despre P.S.: Aici depinde si de client ul pe care il folosesti, sau configurarea jocului. Recoil ul difera de la client la client, cel putin client ul Cs 1.6 Steam, este unul bun, cu cateva comenzi omori cu ak 47 din 2 cartuse, sau 1 cartus si ceva. Iar pe partea de jetpack, daca l ai stii sa il folosesti cum trebuie, ar fi greu de oprit, doar un smoker te ar putea opri. 5. Ak 47 Gold il poti cumpara doar odata pe mapa. Iar celelalte arme sunt gandite incat sa nu dea dmg, sau sa fie limitate ca si gloan 6. Thanatos este arma OP pe server, care doar cei cu vip o pot cumpara, si tot poti sa omori acel player chiar daca detine acea arma. Dupa spusele mai in sus, repet, server ul este facut sa fie cat mai rapid de jucat, sa nu prea stam unul dupa altu. 7. Ar fi prea clasic server ul. Daca am face doar o clasa de zm, atunci care ar mai fi scopul. Scopul acestui server este sa cresti cat mai mult in lvl, unde sa poti avea clase de zombie cu mai multe avantaje, unde si la human este aceiasi chestie. 8. Sunt destule clase si asa, poate pe viitor se vor modifica, sau schimba, aici nu pot sa mi dau cu parerea. 9. Cat timp esti in meniu si cineva cumpara antidot/grenada, nu te lasa cs ul in sine sa dispara vreo informatie de pe meniu instant. Doar sa te scoata din el si sa ai un mesaj pe chat cu acea informatie, dar asa nu ai mai putea lua madness direct . 10. Exista deja in prezent un sistem de register. 11. Exista deja acest gen de misiuni, dar unul mai simplu. Poate pe viitor vor fi readaptate, nu pot sa mi dau cu parerea aici. 12. Nu zic nimic 13. A existat asa ceva, dupa cum a spus si Stas. Incercam cumva sa fie o balanta intre limba romana si engleza. Pana la urma, la baza, server ul apartine unei comunitatii romanesti. Se va rezolva aceasta problema in viitor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Cizmă Bă @ Zm Postat Octombrie 26, 2023 Share Postat Octombrie 26, 2023 Ai foarte multe sugestii , multumim ! T/C Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate