Sari la conținut

[Stiri Gaming] Cyberpunk 2077 nu scapă de ”probleme”: Ce îi enervează pe jucători în Phantom Liberty


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

cyberpunk-2077-800x450.jpg
Sursa: playtech.ro

 

Cyberpunk 2077 și expansiunea sa Phantom Liberty au o problemă cu pierderea timpului. RPG-ul open-world al lui CD Projekt Red are o funcție în care trebuie să aștepți o perioadă nedeterminată de timp pentru ca anumite misiuni să se activeze, iar aceasta persistă în Phantom Liberty. Chiar și acum, după ce actualizarea epică 2.0 a reînnoit o mulțime de joc, încă îi face pe jucători să aștepte fără să facă nimic, rugându-se pentru următoarea misiune.
Presupun că ai putea argumenta că aceasta este o alegere creativă menită să te încurajeze să petreci timp în misiuni secundare, în loc să te deplasezi doar prin misiunea principală. Mișto, dar apoi trebuie să aștepți o mulțime de timp înainte de a te putea întoarce la misiunile pe care dorești să le joci. Noua expansiune Phantom Liberty, în mare măsură excelentă, are unul dintre cele mai flagrante exemple în acest sens de până acum și se pare că mulți jucători se luptă cu ea.

Misiunea finală pe una dintre cele două rute ale Phantom Liberty se numește „The Killing Moon”. Fără să intru în detalii, se întâmplă mai multe evenimente și trebuie să aștepți un apel telefonic de la Songbird, netrunnerul priceput pe care îl întâlnești la începutul expansiunii.

Am ucis timpul folosind funcția de așteptare din joc, eliminând misiuni secundare și sprintând fără țintă în jurul hărții în speranța că va trece destul timp. În cele din urmă, mi-a dat misiunea, dar a durat zile, poate săptămâni în joc.
 

Există câteva fire Reddit despre „The Killing Moon” și așteptarea dureroasă pentru a reveni în acțiune.

Unii redditori au sugerat că trebuie să finalizezi misiunea „Run This Town”, pe care o primești printr-un apel telefonic de la domnul Hands, înainte ca evenimentele să progreseze.

  • Like 2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate