Sari la conținut

[Crima] Misterul unei crime a fost rezolvat după 34 de ani. Ucigașul a fost identificat cu ajutorul unui plic


Demon

Postări Recomandate

62281902.jpg

 

Anna Kane avea doar 26 de ani când a fost găsită strangulată, în 1988, într-o zonă împădurită de lângă Reading, statul american Pennsylvania.

 

 

Trupul neînsuflețit al femeii a fost descoperit pe o potecă din Perry Township, la data de 23 octombrie 1988, informează CNN.

La momentul respectiv, oamenii legii au colectat probe de pe hainele lui Kane.

Ulterior, pe parcursul anchetei, care a durat peste trei decenii, a apărut un profil ADN masculin nedeterminat, pentru care nu s-a găsit nicio potrivire.

In februarie 1990, la aproximativ 15 luni după ce femeia a fost ucisă, ziarul local Reading Eaglea a primit o scrisoare anonimă, semnată de un "cetățean îngrijorat", care conținea "numeroase detalii intime" despre omor.

Acest lucru i-a făcut pe anchetatori să creadă că persoana care a scris scrisoarea a comis crima.

 

Criminalul a fost identificat cu ajutorul unei metode revoluționare

 

Păstrat zeci de ani, plicul respectiv a fost trimis către Parabon NanoLabs din Virginia, un laborator care a ajutat la rezolvarea mai multor cazuri. Profilul descoperit în ADN-ul cules din saliva de pe lipiciul scrisorii s-a potrivit cu profilul neidentificat de pe hainele lui Kane.

Testele de genealogie genetică, prin care se combină probele ADN și genealogia pentru a depista legături biologice între oameni, au fost finalizate în aceast an și profilul a fost atribuit lui Scott Grim, un individ care a murit în 2018, din cauze naturale, la vârsta de 58 de ani.

Poliția a anunțat că, deși a avut tot timpul profilul ADN al lui Grim, nu a existat nimic care să-l identifice pe individ, deoarece acesta nu a fost niciodată arestat.

Oamenii legii au precizat că derulează o investigație paralelă privind istoria și trecutul lui Grim, inclusiv relația exactă cu Kane. Victima, mamă a trei copii, lucra ca prostituată și este posibil ca bărbatul să fi fost un client de-al său.

"Faptul că este decedat îl împiedică să compară în fața justiției, cum am fi sperat cu toții. Dar cazul a fost rezolvat și am oferit o oarecare liniște familie", a declarat procurorul districtual al comitatului Berks, John Adams.

"Era foarte sinceră, directă și grijulie"

"S-a scris că era prostituată, de parcă ar fi meritat ce i s-a întâmplat. A fost dureros. Era o mamă iubită. Nimeni nu merită ce i s-a întâmplat ei"

, a declarat Tamika Reyes, fiica victimei.

Atunci când mama ei a fost ucisă, femeia avea doar 9 ani. Ea a mărturisit că se gândește în fiecare zi la cea care i-a dat viață.

"Era foarte deschisă, nu se temea de nimic. Era foarte sinceră, directă și grijulie", a mai spus Tamika Reyes despre mama ei.

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate