ExtazzYy Postat Octombrie 9, 2023 Postat Octombrie 9, 2023 ]. Nume:Andrei Silica [2]. Nick server:ExtazZyY1 [3]. Varsta:18 [4]. LeveL:26 [5]. Ore jucate [Apasa aici]:https://www.gametracker.com/player/ExtazZyY1/zm.leaguecs.ro:27015/ [6]. Ai citit regulamentul?:Zm.leaguecs.ro [7]. De ce doresti admin?:Pentru ca am mai fost și dacă nu mi-am făcut treaba atunci cum zic unii mi-o fac acum nu faceți mișto etc
Ho0D Postat Octombrie 9, 2023 Postat Octombrie 9, 2023 Contra - Ai un temperament care nu se potriveste cu dorinta de a fi admin - Ai reusit sa dai dovada de un comportament de copil razgaiat de mai multe ori cu unii membri din staff, fosti colegi cu tine - Nu cred ca o sa ai un aport pozitiv asupra serverului si asupra staff-ului.
ExtazzYy Postat Octombrie 9, 2023 Autor Postat Octombrie 9, 2023 Nu-i nici-o problemă fiecare cu părerea lor dar v-am mai zis ce greșeli am făcut în trecut mi le-am asumat și faza cu vipu dacă am avut ceva conflicte cu membrii din staff mi-am cerut scuze asa ca trecut e trecut prezentul e prezent nu poți sa bagi motivele astea poate sunt altcumva unii din staff știu și partea buna
**|TALHAMI|** Postat Octombrie 9, 2023 Postat Octombrie 9, 2023 i think you got remove forever, because you got 2 remove before u cant play as admin anymore.
Alucard Postat Octombrie 9, 2023 Postat Octombrie 9, 2023 Cred ca un vot potrivit este contra, desi eu nu te cunosc din trecut, nu stiu ce experiente anterioare exista intre tine si staff-ul ZM (chiar si faptul ca ai mai fost admin si ai primit remove inseamna ceva), incearca sa adopti o atitudine mai potrivita. E o vorba in popor: "daca taceai, filozof ramaneai!". -Zorgan
AdynutzaLovecs Postat Octombrie 12, 2023 Postat Octombrie 12, 2023 NU meriti deocamdata sa intri in staff schimbate si dupa revino cu alta Cerere
Stas. Postat Octombrie 15, 2023 Postat Octombrie 15, 2023 Well ai interzis * definitiv * de a lua admin deci cererea e useless pana nu ai un acord ca ai putea sa faci una de la Xen.
LCS PREMIUM Cizmă Bă @ Zm Postat Octombrie 15, 2023 LCS PREMIUM Postat Octombrie 15, 2023 Repsins ! T/C
Postări Recomandate