Sari la conținut

[Stiri Gaming] Marvel Games va lansa Iron Man și Black Panther


uNuLuX

Postări Recomandate

c9jrtN4.png

Marvel Games pare să fie hotărât să își îmbunătățească prezența în industria jocurilor, după unele titluri nesatisfăcătoare recente. Conform unor zvonuri, compania plănuiește să facă un „Big Push” în lumea jocurilor, începând cu lansarea viitoarelor titluri Iron Man și Black Panther.

Marvel Games a avut o serie de lansări notabile în ultimii ani, cu succesuri evidente, cum ar fi seria Marvel’s Spider-Man, dar și dezamăgiri comerciale, cum ar fi Marvel’s Avengers și Marvel’s Guardians of the Galaxy.

Conform unui cunoscut insider din lumea benzilor desenate, Marvel Games este conștientă de acestă variație și intenționează să facă schimbări semnificative. Există „șoapte despre o schimbare internă pentru ca Marvel să se concentreze pe jocuri,” a susținut insiderul.

Viitoarele titluri Iron Man și Black Panther sunt considerate a fi punctul de plecare al acestui efort. Aceste jocuri de acțiune și aventură pentru un singur jucător, dezvoltate de Cliffhanger Games și Motive Studio, respectiv, sunt așteptate cu interes.

În plus față de aceste două titluri, există și alte proiecte în desfășurare în lumea jocurilor Marvel. Skydance New Media dezvoltă un joc cu Black Panther și Captain America, în timp ce Insomniac, creatorii seriei Marvel’s Spider-Man, lucrează la Marvel’s Wolverine, care ar urma să fie lansat în toamna anului 2024, potrivit zvonurilor.

Marvel’s Spider-Man 2 este un alt titlu așteptat, cu lansarea programată pentru 20 octombrie pe PS5.

În ansamblu, aceste mișcări sugerează că Marvel Games dorește să își revitalizeze prezența în industria jocurilor, punând accent pe titluri de calitate care să ofere o experiență memorabilă pentru fanii supereroilor lor preferați.

 

Sursa: Aici

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate