ExtazzYy Postat Octombrie 2, 2023 Share Postat Octombrie 2, 2023 Propun ca la fiecare luna jucătorul cu cea mai mare activitate sa primească vip 7 zile Propun schimbarea cerului este prea luminos. Propun sa se bage update-ul de hallowen sa avem skin-uri noi Propun adăugarea unei arme un fel de pump shotgun sa daie 6 gloanțe Propun sa se schimbe timpul la runda sa fie 4 minute e puțin rău 3 Propun sa îți rămână saci când ii cumperi nu sa dispară din runda în runda Propun ca smoker-ul sa nu mai tina drag-ul automat ci sa fie cum a fost înainte trageai în el și te lasă [cap] Mersi everyone 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Ho0D Postat Octombrie 2, 2023 Share Postat Octombrie 2, 2023 Propun ca lui ExtazzYy - sa nu i se mai dea dreptul de a veni cu propuneri 2 2 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Oregon Postat Octombrie 3, 2023 Share Postat Octombrie 3, 2023 Pro runda de 4 minute Pro sa se anuleze efectul smoker daca ii tragi in cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
XAndreeaX Postat Octombrie 3, 2023 Share Postat Octombrie 3, 2023 Contra la tot ,cum 4 min runda? Da la mod ce faci? La prima ,tu iti dai seama ce munca e cu playerii sa verifici sa vezi care e cel mai activ? Cerul mi se pare ok dc l ar schimba Tu nici nu intrii pe cs de skill uri sa ti bage ,cumpara ti vip premium Sunt destule arme Nu,e ok si cu 10 saci,nu l va mai modifica Si la smoker este cand ii dai in cap sa nu te mai traga doar ca uneori are bug Succes cu propunerile tale 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Stas. Postat Octombrie 4, 2023 Share Postat Octombrie 4, 2023 (editat) Eu sunt Pro la tot, te sustin Extazzy, cred ca ar fi niste schimbari benefice serverului ce ai spus tu. Acum sa speram ca o sa se bage in special acel pump ca in fortnite cu 6 gloante. Editat Octombrie 4, 2023 de Stas. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Peterr The Boss Postat Octombrie 4, 2023 Share Postat Octombrie 4, 2023 Pro! 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
XAndreeaX Postat Octombrie 4, 2023 Share Postat Octombrie 4, 2023 3 hours ago, Stas. said: Eu sunt Pro la tot, te sustin Extazzy, cred ca ar fi niste schimbari benefice serverului ce ai spus tu. Acum sa speram ca o sa se bage in special acel pump ca in fortnite cu 6 gloante. Si care ar fi alea benefice ? Doar arma aia .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
BxGt Postat Octombrie 24, 2023 Share Postat Octombrie 24, 2023 (editat) Contra! Editat Octombrie 26, 2023 de BxGt 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.