Sari la conținut

[Știri gaming] - Counter-Strike 2 este disponibil acum. Ce avantaje oferă implementarea NVIDIA Reflex


KING | ROBERT

Postări Recomandate

Popularitatea lui Counter-Strike: Global Offensive a continuat să crească încă de la lansarea din 2012, iar acum este cel mai jucat joc de pe Steam în fiecare săptămână, cu peste 1 milion de jucători simultan.

Promis încă din primăvara acestui an, Valve a lansat Counter-Strike 2, descris drept „cel mai mare salt tehnologic din istoria Counter-Strike”, care face trecerea la motorul grafic Source 2, folosindu-se de tehnologii mai moderne pentru fidelitate și responsivitate îmbunătățite. Counter-Strike 2 este disponibil acum drept update gratuit pentru CSGO, prin intermediul Steam.

Counter-Strike-2-1024x484.png

Nu în ultimul rând, NVIDIA a lucrat alături de Valve pentru a se asigura că latența indusă de sistem este la un minim absolut prin implementarea NVIDIA Reflex.

Victoria măsurată în milisecunde

În jocuri de tip shooter competitiv precum Counter-Strike 2, un framerate cât mai ridicat și o latență mai scăzută îți permit să țintești mai exact și să reacționezi mai repede. Astfel, seria de plăci video GeForce RTX 40 promite experiența supremă în Counter-Strike 2 – cea mai mică latență cu NVIDIA Reflex (sub 15ms latență de PC) și cel mai ridicat număr de cadre pe secundă FPS. Gamerii cu plăci video compatibile pot porni NVIDIA Reflex în CS2 pentru a reduce latența de sistem cu până la 35%.

counter-strike-2-desktop-gpu-perf-chart-

NVIDIA Reflex

NVIDIA Reflex este necesar în jocuri pentru a reduce latența indusă de sistem, astfel încât acțiunile jucătorului să se întâmple cât mai repede, oferindu-i un avantaj competitiv în meciurile multiplayer, dar și în titlurile single player, care devin mai resposive. NVIDIA Reflex este folosit acum de peste 50 de milioane de jucători lunar, fiind disponibil în 9 dintre top 10 shootere competitive și este activat de 90% dintre gamerii ce dețin soluții GeForce în peste 80 de titluri compatibile.

Counter-Strike 2, cu suport pentru NVIDIA Reflex, este acum disponibil pentru PC prin intermediul Steam.

 

SURSA: go4games.ro

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate