Sari la conținut

[Stiri gaming] Rockstar își lansează propriu serviciu online: Cât costă să ai acces la jocurile GTA.


SerJ

Postări Recomandate

gta-6-800x449.jpg

 

Serviciul de 6 USD pe lună va avea o selecție rotativă de titluri Rockstar Games descărcabile.

Rockstar a anunțat că abonații GTA+ vor avea acum acces la o selecție rotativă de jocuri Rockstar. La lansare, membrii pot descărca și juca Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, remasterul din 2021 al clasicilor de la începutul secolului al XXI-lea GTA III, GTA: Vice City și GTA: San Andreas.

Jocurile vor fi disponibile numai pentru platforma de consolă la care este legat abonamentul dvs. GTA+. Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition costă în mod obișnuit 60 de dolari, așa că aceasta ar putea fi o modalitate ieftină și ușoară de a revedea trio-ul de pionieri din lumea deschisă. Trilogia remasterizată șlefuiește grafica învechită a originalului cu iluminare nouă și îmbunătățiri de mediu, texturi de înaltă rezoluție, distanțe mai mari de desen, comenzi moderne și direcționare rafinată.

Un serviciu cerut

Remake-ul din 2021 începe cu influentul Grand Theft Auto III (2001), care a uimit jucătorii de la începutul mileniului cu vastul său (pentru zilele sale) cutie de nisip deschisă din Liberty City. GTA din 2002: Vice City s-a bazat pe această formulă în timp ce a adăugat un protagonist cu voce, Tommy Vercetti (răposatul Ray Liotta), împreună cu o abundență de nostalgie și satira anilor 1980.

GTA: San Andreas a încheiat trilogia în 2004 cu un domeniu mai larg (se întinde pe trei orașe) și o coloană sonoră hip-hop memorabilă din anii 1990; mergi în pielea lui Carl „CJ” Johnson (Christopher Bellard), în timp ce acesta se întoarce la casa sa din Grove Street după cinci ani de plecare.

GTA+ a fost lansat în 2022 pentru jucătorii GTA Online de pe PS5 și Xbox Series X/S. Pe lângă sortimentul rotativ de jocuri, programul de 6 USD pe lună oferă avantaje precum o depunere lunară de 500.000 USD în monedă virtuală și recompense rotative precum vehicule din joc, haine, proprietăți, arme și recompense bonus pentru misiuni.

Sursa: www.playtech.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate