Sari la conținut

[Stiri Gaming] Star Wars a cucerit și Starfield: Modul pe care trebuie să-l instalezi


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

star-wars-starfield-800x450.jpg

Sursa: playtech.ro

Noul Atlantis are nevoie de un nou tip de forță de luptă împotriva criminalității, una specializată în a spune oamenilor „Halt!” în timp ce se plâng de cât de greu este să vadă din căștile lor.

Soldații care împușcă primii și nu pot pune întrebări mai târziu, deoarece ratează toate loviturile, iar stăpânii lor Sith sunt  forțați să-i sufoce pentru eșec. Așa este, modderul kboykboy de pe Starfield Nexus a transformat forța de securitate a Coloniei Unite în Star Wars Stormtroopers.

În decurs de o săptămână de la lansarea Starfield, am ajuns deja la bază, modificări utile precum Script Extender și o revizuire a interfeței de utilizare, dar să fim realiști: suntem cu toții aici pentru prostii. Stormtroopers lui Kboykboy stau în picioare cu toate acele lanterne ciudate pe care oamenii le produc, ca un exemplu timpuriu al potopului de prostii la care ne putem aștepta de la Starfield Nexus.

star-wars-mode-800x450.jpg

Nu sunt clar de unde a procurat kboykboy modelul de armură⁠ – el doar descrie că a creat „un instrument experimental de import de plasă” pentru a-l introduce în joc – dar acești Stormtroopers arată uluitor de bine. Ei au o strălucire foarte credibilă de plastic deteriorat, precum și toți nasturii ciudați și bucățile înălțate pe care Comandamentul Imperial le-a considerat potrivite pentru a-și împodobi uniforma de luptă standard.

Îmi place și aici alegerea fracțiunii de către kboykboy, transformându-i pe cei de la UCSEC în Stormtroopers, în loc să zic, Crimson Fleet. Îmi pare rău fanilor United Colonies, dar deși sunt toți anodini și politicoși, primesc vibrații Imperiale majore de la acești polițiști spațiali.

Kboykboy dorește să introducă și mai multe lucruri din Războiul Stelelor în Starfield, cum ar fi firele Alianței Rebele pentru băieții Freestar Collective și armele Războiului Stelelor, de unde și titlul destul de ambițios al proiectului, Galactic Civil War Conversion. Deocamdată, totuși, poți folosi versiunea actuală a modului pentru a oferi securității publice a lui New Atlantis o schimbare de stil imperial.

 

  • Like 3
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate