Sari la conținut

[Stiri Gaming] Wizardry se reinventează. Ce va fi nou la Proving Grounds of the Mad Overlord, ce rămâne la fel


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

reinventare-joc-Wizardry-Proving-Grounds

Sursa: Click aici

Wizardry a luat cu asalt lumea jocurilor când a fost lansat pentru Apple II, în 1981,  iar acum revine pentru a captiva noile generații de fani RPG.

Dezvoltatorul Digital Eclipse a adus o schimbare în ceea ce privește titlul, jocul fiind acum numit Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord.

Remake-ul este o versiune modernizată a RPG-ului din 1981 și a fost construită pe baza codului original Apple II, astfel încât să poți schimba cu ușurință de la interfața veche cu o grafică nou-nouță, similar cu „Halo 2: Anniversary”.

Imaginile noi sunt drăguțe, dar Wizardry are peste 40 de ani, așa că jocul este probabil puțin învechit. În acest scop, dezvoltatorii promit o serie de îmbunătățiri ale calității experienței, inclusiv un sistem de management al partidelor reînnoit, noi opțiuni pentru vrăji și instrumente de navigare, printre alte actualizări minore.

Wizardry este considerat a fi primul RPG.

Wizardry este, în general, considerat a fi primul RPG de echipă lansat vreodată pentru computere sau console și a inspirat nenumărate francize moderne, inclusiv Final Fantasy și Dragon Quest, printre multe altele.

Nu este primul joc de rol în stil Dungeons & Dragons  pe care îl poți juca pe un computer, dar a inventat multe mecanisme care sunt încă active în JRPG-uri chiar și în zilele noastre.

A fost un succes imediat atunci când a fost lansat pentru Apple II și a fost portat pe numeroase alte sisteme, inclusiv Mac, C64 și chiar NES și Game Boy Color.

Acesta nu este primul remake al Digital Eclipse. Echipa a inițiat o serie de compilații retro, inclusiv Atari 50 și Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection, printre altele.

Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord este disponibil momentan ca versiune cu acces anticipat pe Steam și GOG. Jocul costă 30 de dolari, dar dezvoltatorii spun că prețul va crește probabil pe măsură ce ne apropiem de o lansare oficială.

 

  • Like 3
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate