Sari la conținut

[FOTBAL] FCSB nu renunță! A redeschis pista pentru fotbalistul care i-a spus "nu" vara aceasta


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

image.jpeg

Sursa: Click aici

Recent, Gigi Becali s-a declarat extrem de mulțumit de prestațiile fundașului central, iar acest lucru l-a făcut să îl trimită pe agentul Florin Vulturar în Africa de Sud pentru a găsi noi fotbaliști. 

FCSB nu renunță! Îl vrea din nou pe Reeve Frosler.

În plus, presa din țara natală a lui Ngezana anunță că FCSB a redeschis pista Reeve Frosler (25 de ani). 

Gigi Becali l-a dorit și în vară pe fundașul dreapta, însă latifundiarul din Pipera s-a lovit de refuzul fotbalistului cotat la 950.000 de euro pe transfermarkt.com.

„Nu au renunțat încă la el. Simt că ar putea fi un transfer bun pentru ei, mai ales că Ngezana se dovedește o achiziție foarte bună. 

Frosler nu are suficiente minute în acest sezon, iar antrenorul Molefi Ntseki s-ar putea să nu-l aibă la dispoziție prea mult timp.

FCSB îl monitorizează în continuare. Atât pe el, cât și pe alții. Au realizat că aici e o mină de aur”, scrie presa din Africa de Sud.

Gigi Becali, impresionat de Siyabonga Ngezana.

Gigi Becali (65 de ani), patronul celor de la FCSB, a lăudat unul dintre jucători transferați în această vară la formația bucureșteană.

Concret, latifundiarul din Pipera a rămas impresionat de evoluțiile lui Siyabonga Ngezana, fundașul central sud-african adus în această vară de la Kaizer Chiefs, și a susținut că acesta va deveni unul dintre cei mai buni stoperi din SuperLigă.

”Ai văzut cum joacă Ngezana? Să vezi ce fotbalist o să fie. Are forță, viteză, tehnică, tot ce vrei.

(n.r. îl vindeți pe Ngezana cu 7-8 milioane de euro?) Să știi că, da, da!”, a susținut Gigi Becali, conform aceleiași surse. 

Ngezana a debutat la echipa ”roș-albastră” în meciul cu UTA Arad, din deplasare, pierdut de FCSB cu scorul de 1-2, după ce Vlad Chiricheș s-a accidentat. 

Ulterior, stoperul sud-african a fost titular pentru formația bucureșteană, în succesul pe care FCSB l-a obținut, pe stadionul Ghencea, în fața Universității Craiova, scor 3-0.

  • Like 2
  • Fortzaaaa 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate