natalilarxxx Postat Septembrie 16, 2023 Postat Septembrie 16, 2023 [1]. Nume: natalia [2]. Nick server: natalia [3]. Varsta: 20 [4]. LeveL: 7 [5]. Ore jucate [Apasa Aici]:https://www.gametracker.com/player/Natalia/zm.leaguecs.ro:27015/ [6]. Ai citit regulamentul?:"Zm#LeagueCS" [7]. De ce doresti admin?: "Vreau să fac parte din personalul serverului pentru a contribui la o experiență mai plăcută și mai sigură. Sunt dedicat și pasionat de acest joc și vreau să ajut la menținerea unui mediu prietenos și echilibrat. Sunt dispus să-mi îndeplinesc responsabilitățile" Rolul meu de personal și să colaboreze cu echipa pentru a asigura buna funcționare a serverului. Sunt convins că pot adăuga valoare și pot ajuta la dezvoltarea comunității noastre. Vă mulțumesc pentru oportunitatea de a aplica și aștept cu nerăbdare să fac parte din echipa dumneavoastră. " Citează
XAndreeaX Postat Septembrie 16, 2023 Postat Septembrie 16, 2023 Contra, ai 6 ore pe sv si ai nevoie de minim 30 ca sa aplici de admin ,joci de o zi pe sv nu te am mai vazut pana acum.Devi mai activa si fa alea 30 de ore minime si da ti silinta ca sa vi in acest staff si poate vei lua un "pro" Citează
**|TALHAMI|** Postat Septembrie 16, 2023 Postat Septembrie 16, 2023 at this time Contra, u have 6 hours and low active on sv ! Citează
Exx33mplu Postat Septembrie 16, 2023 Postat Septembrie 16, 2023 momentan contra, iti trebuie 30 de ore. Citează
Ho0D Postat Septembrie 17, 2023 Postat Septembrie 17, 2023 Nu ai orele necesare, Contra. - Aduna numarul minim de ore si revon-o cu o cerere in doua saptamani. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.