natalilarxxx Postat Septembrie 16, 2023 Postat Septembrie 16, 2023 [1]. Nume: natalia [2]. Nick server: natalia [3]. Varsta: 20 [4]. LeveL: 7 [5]. Ore jucate [Apasa Aici]:https://www.gametracker.com/player/Natalia/zm.leaguecs.ro:27015/ [6]. Ai citit regulamentul?:"Zm#LeagueCS" [7]. De ce doresti admin?: "Vreau să fac parte din personalul serverului pentru a contribui la o experiență mai plăcută și mai sigură. Sunt dedicat și pasionat de acest joc și vreau să ajut la menținerea unui mediu prietenos și echilibrat. Sunt dispus să-mi îndeplinesc responsabilitățile" Rolul meu de personal și să colaboreze cu echipa pentru a asigura buna funcționare a serverului. Sunt convins că pot adăuga valoare și pot ajuta la dezvoltarea comunității noastre. Vă mulțumesc pentru oportunitatea de a aplica și aștept cu nerăbdare să fac parte din echipa dumneavoastră. "
XAndreeaX Postat Septembrie 16, 2023 Postat Septembrie 16, 2023 Contra, ai 6 ore pe sv si ai nevoie de minim 30 ca sa aplici de admin ,joci de o zi pe sv nu te am mai vazut pana acum.Devi mai activa si fa alea 30 de ore minime si da ti silinta ca sa vi in acest staff si poate vei lua un "pro"
**|TALHAMI|** Postat Septembrie 16, 2023 Postat Septembrie 16, 2023 at this time Contra, u have 6 hours and low active on sv !
Exx33mplu Postat Septembrie 16, 2023 Postat Septembrie 16, 2023 momentan contra, iti trebuie 30 de ore.
Ho0D Postat Septembrie 17, 2023 Postat Septembrie 17, 2023 Nu ai orele necesare, Contra. - Aduna numarul minim de ore si revon-o cu o cerere in doua saptamani.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum