Sari la conținut

[Știri Gaming] - Counter-Strike 2 este disponibil acum pentru majoritatea jucătorilor! Ce trebuie să faci ca să descarci jocul.


seven7sin

Postări Recomandate

 

Deși Valve au ratat cu grație data inițială de lansare a Counter-Strike 2, stabilită la începutul anului ca „vara anului 2023”, asta nu înseamnă că nu ne apropiem cu pași repezi de ziua cea mare. Iar ziua asta va veni curând, asta dacă e să ne luăm după cel mai recent update absolut imens pe care compania l-a făcut jocului. Mai exact, începând de acum, Counter-Strike a ieșit din faza de closed beta și a intrat într-un soi de open beta, deschis aproape tuturor jucătorilor, cu câteva condiții.

Care sunt acele condiții? Ei bine, în primul rând trebuie să ai CS:GO Prime status, un rank activ pentru modul competitiv și trebuie să fi jucat majoritatea meciurilor tale într-o regiune în care testul este disponibil. Asta înseamnă că, dacă ești de oriunde din Europa (fie că vorbim de România sau altele), ești eligibil.

Dacă îndeplinești toate condițiile, tot ce trebuie să faci este să intri în CS:GO acolo unde o notificare cum că ai primit acces la Counter-Strike 2 te va aștepta. Las mai jos postarea de pe X în care cei din spatele Counter-Strike 2 au detaliat toate detaliile noului update și revenim la subiect, pentru că mai avem foarte multe de discutat.

Așa cum vezi, primul lucru pe care dezvoltatorii l-au prezentat este ceva ce ei numesc CS Rating. Ăsta e destul de apropiat de sistemele bazate pe MMR pe care alte jocuri le folosesc, iar cu adiția unui leaderboard global, sistemul competitiv va funcționa complet diferit. De menționat este că acest CS Rating nu va înlocui complet sistemul cu Skill Groups. În schimb, el va fi implementat doar în modul Premier, cel cu pick și ban, unde toate hărțile din grupul Active Duty sunt băgate.

Sistemul vechi va fi în continuare prezent în joc, dar el va intra în combinație doar atunci când vrei să joci hărți individuale. Asta înseamnă că vei avea câte un rank individual pentru fiecare hartă în parte, deci poți să fi Distinguished Master Guardian (DMG) pe Dust 2 și Silver Elite pe Inferno, hartă care, apropo, a primit și un remake complet în Counter-Strike 2, dar ajungem și acolo.

Revenind la discuția legată de modul competitiv, a treia și probabil cea mai importantă schimbare este scurtarea reprizelor de meci, de la 16 runde la doar 12. Se pare că modul de meciuri mai scurte de pe CS:GO este foarte popular, dat fiind faptul că Valve au ales să facă ceva similar și pe Counter-Strike 2. În plus, se pare că lăsăm în urmă și partidele terminate în remiză, acum fiecare meci având la dispoziție una sau mai multe reprize de overtime pentru a decide câștigătorul.

Și abia acum ajungem la ultimul topic de azi, și anume remake-ul hărții Inferno, un subiect care în orice altă zi ar fi fost cap de afiș pentru un update al Counter-Strike 2, dar nu și azi. Lăsând asta la o parte, ce-am primit aici e foarte tare. Fiecare textură a fost modificată, refăcută sau schimbată de-a dreptul, coridoarele pe care te plimbi au fost împodobite de tot felul de detalii mișto iar, în sfârșit, Inferno pare un loc autentic din Italia, cu tot cu steag. Las mai jos un overview al hărții dacă vrei să vezi cum arată.

 

SURSA:ZONAIT 

 

 

 

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate