Sari la conținut

[Propunere / Sugestie] Adaugare Subcategorie Forum


Andrewq0

Postări Recomandate

Nume : Andrei

Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Adaugarea unei subgatecorii numite 'Promovare Forum'/'Forum Promotion'

Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Categoria respectiva va facilita promovarea forumului prin intermediul altor subcategorii, precum 'News' sau 'Multimedia'. In primul rand, s-ar putea realiza un rol nou, de exemplu 'Promoter', care se va ocupa in special de aceasta subcategorie. Persoanele cu acest rol, ar avea responsabilitatea de a promova forumul pe diverse aplicatii de socializare precum Facebook, Instagram, Tik Tok, etc.

Cum? Ei bine, Intrebarea e simpla. Vor pune linkuri de la diverse stiri pe aplicatiile de mai sus, cu spoilere, astfel incat sa convinga pe cei care intalnesc stirea, sa o acceseze. Prin intermediul acestora se vor stabili personanul responsabil de creare unor stiri cu un potential superior, pe cand alti membrii cu o baza in social media, vor promova.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Fondator

Salut . 

Si roul categoriei care ar fi ? Cum ar facilita promovarea forumului mai mult decat este acum prin categoriile existente ? Nu tot de pe forum o poti accesa ? Nu mai bine iei ceea ce este deja postat si promovezi pe acele aplicatii ? Eu nu prea am inteles foarte bine propunerea ta ...dar poate e prea dimineata. 

In schimb, am inteles ca de fapt se doreste adaugarea gradului de promoter  , care sa faca ceea ce ai spus tu mai sus . Corect ? Dar , nu asta fac moderatorii acuma ? Promoveaza stirile din categoriile pe care le modereaza pe acele aplicatii de socializare ? 

Poate n-am inteles eu bine . 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acest lucru se face deja. Moderatorii / globalii / juniorii au acest rol. 

Ei trebuie să promoveze pe Facebook topic-urile pe care le fac, ca mai apoi să  transforme link-ul topicului de pe forum, în link scurt, să posteze pe rețelele de socializare pentru a facilita accesul vizitatorilor noi către forum. 

Gradul de promoter nu ne ajuta cu nimic, e în plus. 

 

Contra. 

Respins. 

 

  • Mersi 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate