Rusu Radu Postat August 31, 2023 Postat August 31, 2023 Nume : Rusu Radu Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Sa se adauge o categorie "Cereri Ajutor Forum" ( Zona Utilizator ) Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Sa se poate posta orice topic in care cerem ajutor / intrebam membri comunitati !
Andrewq0 Postat August 31, 2023 Postat August 31, 2023 Salut, Radu! Imi place ideea ta, iar din cate am vazut, nu exista momentan o astfel de categorie, care intr-adevar ar putea fi de folos, asadar, de la mine ai un: Succes!
Fondator John @ Anormalii Postat Septembrie 1, 2023 Fondator Postat Septembrie 1, 2023 Salut . Multumim pentru propunere , dar eu nu sunt de acord din mai multe motive : 1) Ajutor este o notiune generala . Probabil multe din aceste "cereri ajutor" se pot rezolva la categoriile create deja . 2) Orice problema / cerere de ajutor referitoare la forum poate fi rezolvata printr-un PM catre Moderatori / Administratori / Fondatori. Nu cred ca a fost cazul in care cineva nu a primit un raspuns pozitiv/negativ. 3) Sunt sigur ca multe din cererile care ar putea aparea nu vor avea nici o legatura cu forumul in sine. Contra. Multumesc.
Global-Moderators dRama t i c a Postat Septembrie 2, 2023 Global-Moderators Postat Septembrie 2, 2023 Propunere respinsă.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.