LCS PREMIUM Rusu Radu Postat August 31, 2023 LCS PREMIUM Postat August 31, 2023 Nume : Rusu Radu Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Sa se adauge o categorie "Cereri Ajutor Forum" ( Zona Utilizator ) Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Sa se poate posta orice topic in care cerem ajutor / intrebam membri comunitati !
Andrewq0 Postat August 31, 2023 Postat August 31, 2023 Salut, Radu! Imi place ideea ta, iar din cate am vazut, nu exista momentan o astfel de categorie, care intr-adevar ar putea fi de folos, asadar, de la mine ai un: Succes!
Fondator John @ Anormalii Postat Septembrie 1, 2023 Fondator Postat Septembrie 1, 2023 Salut . Multumim pentru propunere , dar eu nu sunt de acord din mai multe motive : 1) Ajutor este o notiune generala . Probabil multe din aceste "cereri ajutor" se pot rezolva la categoriile create deja . 2) Orice problema / cerere de ajutor referitoare la forum poate fi rezolvata printr-un PM catre Moderatori / Administratori / Fondatori. Nu cred ca a fost cazul in care cineva nu a primit un raspuns pozitiv/negativ. 3) Sunt sigur ca multe din cererile care ar putea aparea nu vor avea nici o legatura cu forumul in sine. Contra. Multumesc.
Administrator Vanthea Postat Septembrie 2, 2023 Administrator Postat Septembrie 2, 2023 Propunere respinsă.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.